Ryder Cup 2020: wie zal Steve Stricker kiezen in het viertal van vrijdag Laura Davis weet het!

Brooks Koepka en Bryson DeChambeau (foto)zouden samen moet spelen aldus Laura Davis en meervoudig winnares op de Ladies Tour. “De twee lijken altijd met elkaar overhoop te liggen en het moet maar eens afgelopen zijn met hun onderlinge vete en ik denk dat het publiek het fantastisch gaat vinden.”

Stricker heeft inmiddels laten doorschemeren dat hij Koepka en DeChambeau waarschijnlijk niet naast elkaar zullen spelen tegen Europa op Whistling Straits.

“Ik ben dan een beetje controversieel maar ik denk gewoon dat hun games bij elkaar passen en dat ze dingen opzij moeten zetten. Het draait allemaal om het team en als ik een speler in het Europese team was, zou ik niet per se tegen die twee willen spelen, daarom heb ik ze daar neergezet.”

“Jordan Spieth en Justin Thomas zouden zeker samen moeten spelen, twee goede vrienden, en misschien zelfs de eerste wedstrijd moeten openen. Patrick Cantlay en Xander Schauffele lijkt mij ook het beste duo. Dustin Johnson en Harris Engels, ja dat lijkt mij ook wel wat maar het wordt de keuze van Stricker en vanavond zal het duidelijk worden.”