Ritthamer en MacIntyre leiden in Porsche European Open maar Casey dichtbij!

De laatste ronde van het Porsche European Open dat gespeeld wordt op de golfbaan van de Green Eagle Golf Courses in Hamburg zal op zondag zeker een spannende finale geven. Twee man staan bovenaan het klassement met 9-onder en wel Bernd Ritthammer en de linkshandige Robert MacIntyre (foto). De Duitser en Schot hadden op de derde dag 70 en 74 slagen.

Maar wat denk je van Paul Casey? De Engelsman en een van de hoogst genoteerde spelers in het toernooi wist met 69 slagen op 1 slag van deze twee spelers te komen. Casey zal het de twee niet makkelijk maken op zondag, de laatste dag van het toernooi.

Dat de golfbaan van de Green Eagle Golf Courses in Hamburg niet zo eenvoudig is blijkt wel uit de scores! Meer dan de helft van de spelers staat boven par en slechts 22 wisten daaronder te eindigen na drie ronden.

De Belg Thomas Pieters zakte na 74 slagen op zaterdag naar de gedeelde 27e plaats, hijs taat op level par. Eerder wist de Nederlander Maarten Lafeber de cut niet te halen in dit toernooi met 75 en 77 slagen.