Het eerste golfnieuws

Raymond Stoop FootJoy Golfprofessional van het Jaar 2007

29-10-2007-stoop.jpg29-10-2007-stoop.jpg

29-10-2007-stoop.jpgDe uitslag van de verkiezing van de Golfprofessional van het Jaar 2007 van Golfprofessionals in Nederland is bekend.  Vele honderden nominaties werden ingestuurd middels de enquette op de website, waar golf(st)ers hun favoriete teaching  professional konden nomineren voor deze titel. De professionals werden beoordeeld op diverse onderdelen; zoals presentatie, manier van lesgeven, kennis van materiaal en motivatie.

Uiteindelijk werden er 121 professionals genomineerd, 40 meer in vergelijking met 2006, en na het analyseren van de scores en beoordelingen bleek Raymond Stoop de terechte winnaar.

Winnaar van de titel, maar ook van het prachtige FootJoy® prijzenpakket, ter waarde van 2.800 euro, beschikbaar gesteld door Acushnet Nederland, de importeur van de merken Titleist, FootJoy en Cobra.

 

Raymond Stoop, PGA Holland A5 professional,  werkzaam op Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel, verdiende de titel door hoge scores m.b.t de diverse onderdelen, het aantal nominaties en de lovende aanvullende commentaren van de personen die Raymond genomineerd hebben.

Het accent van de positieve kritieken lag op de persoonlijke benadering, de wijze van probleem analyse en aanpak, het motiveren , afwisseling in de lessen en een pro die rust uitstraalt.

Samengevat, een waardige opvolger van de Golfprofessional van het Jaar 2006, Helen Reid en een titel waarmee wij Raymond dan ook van harte feliciteren. Een titel waar je als teaching professional trots op mag zijn.

Uiteraard wordt de verkiezing  FootJoy® Golfprofessional van het Jaar in 2008 weer georganiseerd.