Het eerste golfnieuws

Opening eerste Golfbungalow van Nederland in Spaarnwoude

30-10-2007-spaarnwoude.jpg30-10-2007-spaarnwoude.jpg

30-10-2007-spaarnwoude.jpgGolfbungalow op Golfbaan Spaarnwoude tevens eerste PGA Golf Knowledge Centre

Velsen-Zuid, 29 oktober 2007

Op zondag 28 oktober jl. vond op Golfbaan Spaarnwoude de officiële opening plaats van de eerste Golfbungalow van Nederland. De openingshandeling werd verricht door Wethouder Sport van de Gemeente Velsen, mevrouw ir. A.V. Baerveldt en Frank Kirsten, voorzitter van PGA Holland (de Professional Golfers Association). Met deze golfbungalow heeft Golfbaan Spaarnwoude een dubbele primeur in Nederland: de eerste operationele golfbungalow en het eerste PGA Golf Knowledge Centre. De golfbungalow is een klimaatgeregelde bungalow, ingericht met een 3D-golfsimulator waarop men 18 virtuele holes kan spelen. Daarnaast kan men oefenen op de 16m2 grote puttinggreen en is er een comfortabele zithoek. Voor meer informatie zie www.golfbaanspaarnwoude.nl  

(foto) Martijn Kirsten (directeur Golfbaan Spaarnwoude) en Wethouder Sport van de Gemeente Velsen, mevrouw ir. A.V. Baerveldt

 

Sport & Leisure

"De golfbungalow is ideaal om toch te kunnen golfen als het buiten slecht weer is", aldus wethouder Baerveldt tijdens de openingsspeech. "Het is een welkome aanvulling op het huidige aanbod in de gemeente Velsen op het gebied van Sport & Leisure" aldus de wethouder.

PGA Golf Knowledge centre

De golfbungalow in Spaarnwoude is tevens het eerste PGA Golf Knowledge centre. Samen met PGA-Holland gaat Golfbungalow BV meerdere PGA Golf Knowledge centres opzetten in Nederland. In elke provincie komt één volledig ingerichte golfbungalow te staan waarin structureel geïnvesteerd wordt in kennisprojecten ten behoeve van de golfwereld. Voor meer informatie zie www.golfbungalow.nl.

Over Golfbaan Spaarnwoude

Met 66 holes, verdeeld over zeven banen is Golfbaan Spaarnwoude de grootste golfbaan van Europa. Doordat Golfbaan Spaarnwoude een openbare baan is, kan iedereen profiteren van de riante speeloppervlakte. Jaarlijks verwelkomt Golfbaan Spaarnwoude zo’n 350.000 mensen. Golfbaan Spaarnwoude staat tevens bekend als een full-service evenementenlocatie, ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, vergaderingen en (zakelijke) borrels. Gecombineerd met een golfclinic biedt Golfbaan Spaarnwoude hiermee een compleet (golf)dagje uit.

Voor meer informatie: www.golfbaanspaarnwoude.nl

Over GMG

Golfbaan Spaarnwoude is onderdeel van de Golf Management Group. GMG is opgericht in 2003 door Egbert Mulder en Bob Hodde met als doel het ontwikkelen en exploiteren van golfbanen in diverse Europese landen. Kenmerkend voor de GMG aanpak is de hoge kwaliteit van golfbaanontwerp en serviceverlening aan de moderne veeleisende golfer. Zowel verenigingsgolfers, greenfeespelers als het bedrijfsleven voelen zich prima thuis op de GMG golfbanen.

Voor meer informatie: www.golfmanagement.nl