golfvakantiesReizen

Quinta do Lago speelt in op trend van digitale nomaden

Quinta do Lago, het gerenommeerde golf- en lifestyleresort in de Portugese Algarve, ziet de interesse groeien voor langere verblijven. Door de opgelegde beperking van contacten en de mogelijkheden van het nieuwe werken op afstand komen eigenaars meestal voor een langere periode naar hun tweede verblijf. Quinta do Lago stelt ook een vergrote interesse vast om een villa of appartement te huren voor een langere termijn. Mensen maken gebruik van de flexibiliteit die de nieuwe omstandigheden en de hedendaagse technologie bieden, zo blijkt. Quinta do Lago speelt in op deze trend met ‘workation pakketten’ voor digitale nomaden om een verblijf te huren voor een langere periode. Er zijn mogelijkheden voor elk budget, gaande van cottages in The Magnolia Hotel (vanaf €2.400/maand), over appartementen (vanaf €2.500/maand) en Townhouses (vanaf €2.750/maand) tot luxueuze villa’s (vanaf €5.000/maand).

Quinta do Lago, al ruim 48 jaar een vaste waarde, ligt op een geprivilegieerde plek bij de Atlantische Oceaan in de Algarve, op amper 3 uren vliegen van Brussel of Amsterdam en op 15 minuten van de luchthaven van Faro. Het comfort en de ruimte van de woning in Quinta do Lago, de supersnelle internetconnectie, het overwegend zonnige klimaat in de Algarve en de eindeloze sport- en ontspanningsmogelijkheden in het resort laten mensen toe een optimale balans te vinden tussen privé en werk. Voor families bevindt zich zelfs een nieuwe internationale school vlakbij. Drie golfterreinen van wereldklasse, het ultramoderne sportcentrum The Campus en twaalf verfijnde restaurants zorgen voor een welgekomen onderbreking. Het natuurgebied van Ria Formosa en de ongerepte stranden nodigen uit tot verkwikkende wandelingen. Cultuur snuiven kan in de historische stad Faro en tal van rustige dorpen in het binnenland vol Portugese flair.

Mark McSorley, General Manager Hotel & Residences bij Quinta do Lago, verklaart:

“Quinta do Lago is het perfecte thuiskantoor, maar we bieden onze gasten veel meer dan supersnel internet en een ruime werkomgeving. Hier kunnen ze echt de gezonde en evenwichtige relatie met het werk hebben die we allemaal nastreven, zeker in de context van thuiswerken! Ons resort biedt een uniek gemeenschapsgevoel, zodat zowel de gasten als de bewoners zich kunnen ontspannen tijdens een sportles op The Campus of een rondje golf in de avond. Ons ongelooflijke Quinta do Lago team doet alles om de werkdag van de gasten net iets lichter te maken en moedigt hen aan, geholpen door het heerlijke klimaat, om buiten te komen en tijd door te brengen in de natuur”.

Luxe villa’s en appartementen voor lang verblijf

Clube da Quinta, dat instaat voor de verhuringen in Quinta do Lago, biedt voor elk wat wils met een ruime keuze aan luxeverblijven van diverse grootte, comfort en ligging: appartementen (vanaf €2.500/maand), Townhouses (vanaf €2.750/maand) en villa’s (vanaf €5.000/maand), prijzen inclusief 20% korting voor verhuring vanaf 1 maand. Gasten genieten daarbij van een toegewijde conciërgeservice, van exclusieve voordelen en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van lifestyle in Quinta do Lago. In dit gamma vind je ook de meest unieke luxevilla’s of appartementen, in traditionele Portugese bouwstijl of ultramodern met de nieuwste domotica, op de meest fantastische locaties in Quinta do Lago.​
​Workation pakketten in de cottages

The Magnolia Hotel lanceert nieuwe ‘Work & Stay’ pakketten die 30% korting bieden op de standaardtarieven van een cottage voor lange verblijven vanaf twee weken gedurende het winterseizoen. Het is de ideale formule voor jonge professionals die het motto ‘Work hard, play hard’ volgen en vinden dat ze hun virtuele meetings evengoed kunnen hebben vanuit een mooi gelegen houten cottage tussen de pijnbomen in Quinta do Lago. Ze beschikken over een leefruimte, een echte keuken, terras, badkamer en twee slaapkamers, waarvan één is omgebouwd tot een heus droomthuiskantoor. Eenmaal per week wordt voor de schoonmaak en de was gezorgd. Om te ontspannen maken gasten gratis gebruik van de vintage Hollandse fietsen en het buitenzwembad en de tennisbaan van het hotel. Ze genieten 10% korting in het sportcentrum The Campus en tal van voordelen in de restaurants en shops van het resort.

Formule vanaf €2.400 per cottage per maand (prijs geldig in januari-februari).
​OVER Quinta do Lago

Quinta do Lago is het meest prestigieuze golf- en villaresort van Portugal en al 48 jaar een vaste waarde. Het resort ligt op een geprivilegieerde en felbegeerde plek bij de Atlantische Oceaan in Zuid-Portugal, midden het natuurgebied en de golfterreinen, op 15 minuten van de luchthaven van Faro en op 2,5 tot 3 uren vliegen van Brussel en Amsterdam.

Quinta do Lago biedt de meest complete en familievriendelijke lifestylebeleving dankzij een aanbod van luxueuze vakantievilla’s waar vakantie echt vakantie is, drie golfterreinen van wereldklasse, het weergaloze natuurgebied en de ongerepte stranden van Ria Formosa, watersporten, het ultramoderne sportcentrum The Campus, verfijnde restaurants, het boetiekhotel The Magnolia Hotel en, niet in het minst, de nabijheid van de stad Faro met zijn authentieke stadscentrum en tal van kleine dorpen vol Portugese flair.

Quinta do Lago beheert op uiterst professionele wijze een ongelooflijk portfolio villa’s en appartementen dankzij de jarenlange ervaring in het resort. Het team zorgt voor een naadloze service van aankoop over ontwerp, bouw, tuinaanleg en interieur tot het uitgebreide aanbod Resort Services. Quinta do Lago ontzorgt bewoners compleet wat betreft veiligheid, inrichting, onderhoud, verhuur, entertainment en nog veel meer. Naast het kopen is het ook mogelijk om een villa of een appartement te huren in Quinta do Lago.

Quinta do Lago kreeg het “Clean & Safe” label dat Turismo de Portugal toekent aan aanbieders die voldoen aan de eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Daarenboven ontving het resort ook het internationale “Safe Travels” label van de World Travel & Tourism Council voor het implementeren van hun strenge gezondheids- en hygiënevoorschriften.

De Algarve is een uitzonderlijke streek om te beleven dankzij 300 dagen zon per jaar, een heerlijke mediterrane keuken, prachtige gouden zandstranden, wereldvermaarde golfterreinen, een eeuwenoude geschiedenis en een vriendelijke bevolking.