Pro Golf Tour

Pro Golf Tour: Michael Wedema een van de leiders in Duitsland

In een fascinerend begin van The Cuber Open 2024, onderdeel van de Pro Golf Tour, hebben de Nederlandse golfers indrukwekkende prestaties neergezet op de prachtige greens van de Der Öschberghof Golfclub in Duitsland. Michael Wedema onderscheidde zich bijzonder met een score van vijf onder par, waarmee hij aan kop gaat samen met internationale talenten zoals de Fransman Clement Charmasson en de Zwitsers Robert Foley en Cedric Gugler.

Mike Toorop en Koen Kouwenaar volgden nauw met een sterke start van drie onder par, op de hielen gezeten door Aydan Verdonk en Dario Antonisse, die beide twee slagen onder par wisten te scoren. Hun solide spel belooft spannende vervolgrondes.

Verder in het veld is er een uitdagende weg voor Nordin van Tilburg (op par), Michel van Zijl (+2) en Rodi Vlasveld (+4), die allemaal streven naar het behalen van de cut. Voor amateurs zoals Gavin de Gelder (+6) en Philip Pammler (+9), evenals professional Mike Korver, zal er wat golfmagie nodig zijn om door te gaan.

Met dit krachtige begin en zoveel spelers in de race, belooft The Cuber Open 2024 een boeiend toernooi te worden vol verrassingen en golfvaardigheden op topniveau. Blijf volgen voor meer updates en hoogtepunten van dit prestigieuze golfevenement.