PING komt met nieuwe dameskleding collectie

PING heeft details aangekondigd van zijn herfst/winter 2021 dameskledingcollectie, die hoogwaardige prestatiestoffen combineert met de nieuwste seizoensprint- en kleurtrends, ontworpen om vrouwelijke golfers te inspireren om er zowel onder alle omstandigheden op hun best uit te zien als te spelen.

Het assortiment herfst/winter 2021 biedt opties voor elke golfer en combineert PING’s premium prestatiestoffen met een rijk kleurenpalet om een selectie van keuzes te creëren die comfort en bruikbaarheid bieden, terwijl golfers er op hun best uit blijven zien.

Met PING’s innovatieve Sensor Performance-stoftechnologieën, SensorWarm™, SensorDry™ en SensorCool™, biedt het assortiment een rijk kleurenpalet dat is geïnspireerd op de herfsttinten van de natuur. De hoofdkleuren van ‘Firebrick’ en ‘Radiant Yellow’ worden gecompenseerd met ‘Pristine’ – een fris winterwit. Met dit veelzijdige palet kunnen alle kleuren samen worden gedragen en passen ze allemaal bij klassieke marinetinten.

De kracht van Paisley

De collectie is gecentreerd rond elegante, tijdloze en klassieke paisley-prints die een sterke visuele impact creëren in belangrijke lagenstijlen en accessoires, terwijl ze ook verschijnen als een subtiel tonaal effect in nieuwe opvallende bovenkledingstukken.

Het assortiment combineert eersteklas stoffen en fabricagetechnieken voor speelbaarheid, veelzijdigheid en prestaties, om golfers in hun comfortzone te houden, met de optie om SensorCool®-, SensorWarm®- en SensorDry®-stijlen te combineren, van basislagen tot accessoires.

Het omkeerbare, geïsoleerde Colette-vest biedt een kernstijl in het assortiment om outfits rond te centreren. Dit waterbestendige vest is ontworpen voor warmte bij koud weer en heeft een omkeerbaar ontwerp met een bedrukt paisley-patroon aan de ene kant en een opvallende Firebrick-kleur aan de andere. Deze veelzijdige stijl is volledig geïsoleerd met vrouwelijke chevron-quilts.

Een ander hoogtepunt in de collectie, het Marlena-jack, is een hybride jack met paisley-print dat warmte en waterafstotend is. Het heeft een geïsoleerd voorpaneel met paisley-print en mouwen van geborsteld stretchfleece, achter- en zijpanelen, metallic zilveren ritstanden aan de voorkant en twee voorzakken met rits.

Het paisley-printontwerp loopt ook door in twee performance-topjes met lange mouwen. De Evangeline is een full body paisley print, verkrijgbaar in twee kleuren – Pristine en Navy – terwijl de Ainsley de paisley print op het bovenlichaam heeft en verkrijgbaar is in Navy/Pristine en Pristine/Navy. Beide stijlen zijn gemaakt van perzikkleurige stof met verbeterde zachtheid voor vochtafvoerend comfort in alle omstandigheden en geven vrouwelijke golfers een gedurfde, expressieve en premium look. Wanneer gebruikt als een gelaagd stuk, combineren beide stijlen met het Colette-vest en de omkeerbare Paisley-nekwarmer, voor een complete herfst-/winterlook.

Hoogtepunten van kleding

Colette-vest

Omkeerbaar geïsoleerd vest ontworpen voor warmte bij koud weer.

Omkeerbaar ontwerp met bedrukt paisley-ontwerp aan één kant
Waterafstotend
Overal geïsoleerd
Twee voorzakken met PING metalen drukknopen
PING-logo op de zoom

Sensorplatform: SensorWarm®

Stof: 100% polyester

Prijs: Adviesprijs € 135,00

 

Marlena

Hybride jas met paisley-print, ontworpen voor warmte bij koud weer.

Geïsoleerd voorpaneel met paisley-print
Waterafstotend
Mouwen, rug- en zijpanelen van geborsteld stretchfleece
Metallic zilveren tanden van de rits aan de voorkant
Twee voorzakken met rits
PING-logo op de rechtermouw

Sensorplatform: SensorWarm®

Stof: Stof 1: 96% polyester, 4% elastaan. Stof 2: 100% polyester

Prijs: RRP € 130,00

 

Evangeline

Top met lange mouwen met paisley-print, ontworpen voor vochtafvoerend comfort onder alle omstandigheden.

Paisley-printontwerp
Perzikkleurige stof met verbeterde zachtheid
Halve ritssluiting met metallic zilver detail
PING-logo op de rechtermouw

Sensorplatform: SensorCool®

Stof: 87% polyester, 13% elastaan

Prijs: RRP € 90,00

Ainsley

Top met lange mouwen met paisley-print, ontworpen voor vochtafvoerend comfort onder alle omstandigheden.

Paisley-print op de borst
Perzikkleurige stof met verbeterde zachtheid
Halve ritssluiting met metallic zilver detail
PING-logo op de rechtermouw

Sensorplatform: SensorCool®

Stof: 87% polyester, 13% elastaan

Prijs: adviesprijs € 90,00

 

Paisley Nekwarmer

Omkeerbare halswarmer met paisleyprint.

Nek- en gezichtsbescherming bij koud en winderig weer
Paisley patroon print
Lichtgewicht, buitenste stretchstof met fleece aan de binnenkant
Verhoogd metalen PING-logo op de voorkant

Sensorplatform: SensorWarm®

Stof: 100% polyester

Prijs: Adviesprijs € 35,00