PING heeft Andy Sullivan als kledingambassadeur

GAINSBOROUGH (09 januari 2018) – PING is verheugd te melden dat Andy Sullivan vanaf nu met de kleding van PING zal spelen. In het meerjarige contract zal de drievoudige European Tour-winnaar naast zijn PING-clubs nu ook in de nieuwe kledinglijn van PING te bewonderen zijn.

Sullivan zal de belangrijke kledingstukken uit de nieuwe SS18-collectie dragen, aangezien hij dit jaar een globaal schema speelt over de Europese Tour. Sullivan is een populair figuur op en naast de golfbaan geworden en dit dankzij zijn persoonlijkheid en prestaties.

Na zijn vakantiejaar 2015, waarin hij drie keer won, heeft Andy een reeks indrukwekkende prestaties neergezet in de majors en speelde hij in 2016 in het Europees Ryder Cup-team.

In een reactie op de nieuwe overeenkomst zei Sullivan:  “PING heeft me zo’n loyaliteit getoond gedurende mijn hele carrière, zelfs terug naar mijn amateur-dagen, dus om mijn relatie met hen te vergroten om de kleding te dragen, voelt als de perfecte pasvorm voor mij.

Het is een familiebedrijf, dus als ik de kleding draag en de clubs speel, voel ik me echt een echt onderdeel van dat gezin.  De nieuwe SS18-collectie is fantastisch, zowel qua uiterlijk als qua prestaties en ik kan niet wachten om dit tijdens toernooien te gaan dragen.”