Het eerste golfnieuws

Phoenix Open: Singh zegeviert

ImageVijay Singh (foto) maakte 5 birdies op de eerste 6 holes die hij speelde. Met een ronde van 63 slagen ging hij tot ieders verrassing er met de winst van door. Gedeeld vierde stond hij nog na 3 dagen van het Phoenix Open maar Harrison Frazer die toen de leiding in het toernooi had, werd verrast door de lage score van Singh.

Singh won het toernooi met 3 slagen verschil op de nummer twee John Huston die voor zijn ronde 67 slagen nodig had. Harrison Frazar, Robert Gamez (66), Retief Goosen (67) en Tim Petrovic (68) eindigden met 268 slagen (-19) op de gedeelde derde plaats.

Voor de Duitser Alex Cejka kon het seizoen op de PGA Tour niet beter beginnen. Vorig jaar kwalificeerde hij zich voor de PGA Tour en heeft nu na twee wedstrijden al de 25e plaats bereikt in de Amerikaanse Order of Merit. Cejka deelde met Joe Durant de zevende plaats.

De twee linkshandigen Phil Mickelson en Mike Weir kwamen beiden op 267 slagen uit (-17) en daarmee eindigden zij in het klassement op de gedeelde negende plaats.

Mickelson en Cejka speelden hun laatste ronde op de TPC of Scottsdale in Arizona in 64 slagen.

Titelverdediger Chris DiMarco eindigde op 15-onder par.