PGA Tour – Phil Mickelson en Bill Haas leiden na 3e dag Farmers Insurance Open

30-01-2011-mickelson

30-01-2011-mickelsonDe linkshandige Phil Mickelson (foto) en Bill Haas hebben na 3 dagen van het Farmers Insurance Open de leiding genomen. Op de prachtige golfbaan van de Torrey Pines Golf Course in La Jolla aan de kust van Californië staat Tiger Woods op 8 slagen achterstand.

Mickelson en Haas kwamen op 12-onder par na ronden van 68 en 71 slagen. Woods ging rond in 74 slagen en zakte daardoor 12 plaatsen in het klassement.

Veel spelers zijn in hun interviews met de pers duidelijk als iets wordt gevraagd over de prestaties van Woods. Het antwoord luidt dan vaak ´Woods wordt beter en beter’, echter gezien zijn resultaten mag daar best aan getwijfeld worden. Om de titel te pakken in dit toernooi zal hij op zondag toch minimaal 8 slagen moeten goed maken.

Hunter Mahan en Bubba Watson nemen de gedeelde 3e plaats voor hun rekening. De twee staan met 11-onder 1 slag verwijderd van de leiders.

Wie ook een vrije val maakte in het klassement was John Daly. Hij bevindt zich nu op de gedeelde 24e plaats met onder andere Woods. Een ronde van 76 slagen zorgde voor een daling van 21 plaatsen.