Het eerste golfnieuws

Ook Nick Faldo met Nike

ImageNike Golf is zeer gelukkig met het feit dat zij Nick Faldo, de drievoudige winnaar van zowel het British Open (?87, ?90, ?92) als de Masters (?89, ?90, ?96) bereid hebben gevonden om met Nike te gaan spelen.

Volgens de overeenkomst zal Faldo de clubs, de nieuwe bal TA2 en de tas van Nike gebruiken. Volgens Faldo is hij in zee gegaan met Nike vanwege de introductie van de nieuwe golfbal en de geweldige reputatie van clubmaker Tom Stites. De veteraan op de European Tour vindt dat Nike ook op het terrein van de golfsport zijn reputatie als een van de leidende sportmerken in de wereld inmiddels waarmaakt. ?Als er iemand is die mij kan helpen om nog eens een Major te winnen dan is dat Nike wel. Ik vind het geweldig wat ze momenteel doen met baltechnologie en club design.?

Verder wordt van Faldo verwacht dat hij in 2003 met de nieuwe Forged Pro Combo Irons zal spelen. Deze razend populaire clubs zijn ge?ntroduceerd door Tom Stites en zijn team. Faldo is enthousiast over de nieuwe stokken en hopelijk zal zijn geavanceerde Nike uitrusting hem helpen nog wat titels te winnen.