Nieuwste BMW 750Li voor hole-in-one op KLM Open

07 09 2015 bmw

07 09 2015 bmw

Zandvoort – De prijs voor de eerste hole-in-one op de zeventiende hole in het KLM Open is dit jaar de nieuwste BMW 750Li ter waarde van 150.000 euro. Het KLM Open 2015 wordt van 10 tot en met 13 september op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort gespeeld.

Daarmee continueert BMW een ‘traditie’ om nieuwe modellen als bijzondere prijs voor de eerste hole-in-one beschikbaar te stellen. De BMW 750Li komt pas dit najaar op de markt, maar is bij het KLM Open al te bewonderen. Niet alleen op hole 17, een par-3 van iets meer dan 150 meter, maar ook in een speciale ‘Closed Room’ bij het promodorp The Village. De auto heeft een waarde van 150.000 euro.

‘De relatie tussen het KLM Open en BMW is hecht en de bekendmaking van de hole-in-one prijs is inmiddels een moment waar veel golf- en autoliefhebbers jaarlijks naar uitkijken’, aldus toernooidirecteur Daan Slooter. ‘Ik ben trots dat BMW het vlaggeschip van de nieuwe BMW 7 Serie als prijs voor de eerste hole-in-one beschikbaar stelt. Deze limousine schittert werkelijk in een veld met veel sterspelers.’

Peter Haug, marketing directeur BMW Nederland: ‘De golfsport heeft een exclusief, competitief en duurzaam karakter. BMW omarmt daarom wereldwijd de golfsport, zowel op professioneel als op amateurniveau. BMW-klanten uit het loyaliteitsprogramma kunnen rekenen op een ‘premium beleving’ van het KLM Open. Voor het twaalfde opeenvolgende jaar zijn wij mobiliteitspartner van dit toernooi. Ook dit jaar zetten wij voor de gasten een imposante vloot in en kunnen de spelers gebruik maken van BMW 5 Serie Tourings en BMW i3’s.’

 

Fotobijschrift: Toernooidirecteur Daan Slooter (links) en marketing directeur Peter Haug van BMW poseren op de Kennemer bij de allernieuwste BMW 750Li, de hole-in-one prijs in het KLM Open.
(Foto: Leo Vogelzang)

Voor meer informatie en kaartverkoop: klmopen.nl.

Over het KLM Open
Het KLM Open is onderdeel van de European Tour. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en wordt georganiseerd door TIG Sports. Het toernooi wordt in 2015 voor de 96ste keer gehouden. Daarmee is het een van de oudste toernooien van de European Tour. Het totale prijzengeld voor 2015 bedraagt € 1,8 miljoen.