KLM Open 2015

Australiër Ormsby wint met hole-in-one op KLM Open jaar lang Warsteiner Premium Pils

12 09 2015 warsteiner

12 09 2015 warsteiner

Zandvoort – Wade Ormsby zal zich de derde dag van het KLM Open nog lang heugen. De Australiër maakte vandaag op de Kennemer in Zandvoort een hole-in-one op de door Warsteiner gesponsorde 11de hole. Het won daarmee ‘een jaar lang Warsteiner Premium Pils’.

De Australiër was erg blij met zijn prijs. ‘Of ik een bierdrinker ben? Ik ben een Australiër. Ik heb thuis genoeg vrienden die me kunnen helpen met deze voorraad.’

Wilco Gersen, Brandmanager Warsteiner Benelux: ‘Een fantastische prestatie van Ormsby. Wij gaan onze Australische Warsteiner-collega’s inschakelen om hem een jaar lang te voorzien van Warsteiner Premium Pils. Hopelijk herhaalt iemand deze topprestatie morgen zodat we net als vorig jaar twee hole-in-ones kunnen bijschrijven op onze Warsteiner hole. Uiteraard mag Joost Luiten dat ook doen.’

Voor Ormsby kwam de hole-in-one op de par-3 van 144 meter lang op een verrassend moment. Hij had net op de hole ervoor een dubbel bogey gemaakt. Ormsby begon als een van de leiders aan de derde dag, maar zakte ondanks de hole-in-one weg uit de top-3.

Het was overigens de tweede hole-in-one van de dag. Eerder op de middag had de Zweed Magnus A. Carlsson op hole 8 hetzelfde gepresteerd. Op die hole stond helaas voor hem geen prijs. Wel was zijn ace de veertigste hole-in-one in 2015 op de European Tour. Een record in de geschiedenis van het Europese golf.

Fotobijschrift:: Mark van Klaveren, Brand ambassador Warsteiner (rechts) en Wade Ormsby proosten met Warsteiner Premium Pils op de hole-in-one.