Nieuwe KLM Open Game live!

23-08-2010-klmopenspel

23-08-2010-klmopenspelSpeel de Hilversumsche Golf Club virtueel en win prijzen

Vandaag is de nieuwe golfgame van het KLM Open gelanceerd. Dit digitale spel is te vinden op www.klmopengame.nl en maakt het voor iedereen mogelijk op de unieke baan van de Hilversumsche Golf Club te golfen. Spelers kunnen de komende weken gratis meespelen en mooie prijzen winnen.

‘De nieuwste KLM Open Game is weer een verdere invulling van ons ‘beleef het mee’ concept, waarbij we bezoekers de intensiteit en spanning van de golfsport willen laten ervaren’, aldus toernooidirecteur Daan Slooter. ‘Het spel is kwalitatief zeer hoog, maar deelname laagdrempelig genoeg om iedereen een kans te geven de Hilversumsche te spelen en prijzen te winnen.’

De golfgame is een exacte weergave van de baan van de Hilversumsche Golf Club. Bij de productie is gebruik gemaakt van de nieuwste fototechnieken, waarbij veel materiaal geschoten is vanuit een helikopter.

De prijzen die te winnen zijn variëren van VIP-toegangskaarten voor het toernooi tot golfclinics en zelfs World Business Class vliegtickets. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door de partners van het KLM Open.

Wij nodigen iedereen uit om te gaan kijken op www.klmopengame.nl.

Het KLM Open is onderdeel van de European Tour, wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en georganiseerd door THIS IS GOLF. Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en wordt in 2010 voor de 91ste keer gehouden. Daarmee is het een van de oudste toernooien van de European Tour.

Voor meer informatie: www.klmopen.nl