NIEUW IN NEDERLAND! NOVITA 2011: THE ULTIMATE GOLFSALE

03-02-2011-golfpaza

03-02-2011-golfpazaGolfplaza presenteert: NOVITA 2011, alle noviteiten op het gebied van golf tegen de laagste prijzen!

Vanaf 1 maart liggen de nieuwste producten van alle topmerken weer in de schappen. Klaar om het nieuwe golfseizoen optimaal te starten. Om dit te showen, te testen en om u te laten adviseren heeft Golfplaza NOVITA 2011 in het leven geroepen ( van 1 maart t/m eind april )

Extra! Op 11-12-13 Maart (in hetzelfde weekend als Amsterdam Golf Beurs) heeft Golfplaza in Amsterdam-noord geweldige activiteiten en fantastische aanbiedingen! ” Dit jaar hebben wij er voor gekozen om niet op de beurs in de RAI te gaan staan. Wij hebben dit nu 4 jaar gedaan en hebben nu zelf een vestiging in Amsterdam waar onze klanten meer dan welkom zijn. Het is de mooiste winkel van Europa en daar zijn wij heel erg trots op. Wij hebben als start voor het nieuwe seizoen alle noviteiten en uiteraard geweldige aanbiedingen voor onze klanten in petto en alles uit voorraad leverbaar!” aldus General Manager Judith Wagemakers.

De klanten kunnen gratis parkeren en iedere klant krijgt van ons een goodiebag t.w.v. €60.-. Wij verloten ieder uur een gratis trolley of cartbag en ook maakt de klant kans om een complete golfset te winnen! Men kan mee doen aan de Longest put waar ook een fantastische prijs aan verbonden zit, en men kan naar hartenlust clubs testen en laten fitten door de PROFESSIONALS van alle TOPMERKEN als NIKE, TAYLORMADE, CALLAWAY, WILSON, MIZUNO, CLEVELAND. Zo presenteren wij als eerste de nieuwste schoenen collectie van Ecco met o.a. de ECCO BIOM dé hit van 2011. OP 11-12-13 maart geven wij nog eens 10% extra kassa korting op onze grootste schoenen collectie van EUROPA en op onze prachtige nieuwe Golf FASHION collectie!!!

Onder het genot van (GRATIS) drankjes en hapjes kunnen de bezoekers zich zelf uiterst deskundig laten adviseren om zo het nieuwe seizoen optimaal te starten!

Novita is UNIEK en in Nederland nog nooit vertoond! Voor de klanten die wat verder van Amsterdam vandaan wonen heb ik ook goed nieuws! De kortingen gelden in alle Golfplaza filialen!” aldus Judith Wagemakers.

Onder het genot van (GRATIS) drankjes en hapjes kunnen de GOLPLAZA bezoekers zich zelf uiterst deskundig laten adviseren om zo het nieuwe seizoen optimaal te starten!

Dus zet in uw agenda: 11-12-13. Meer info: www.golfplaza.nl