Nationale Open Golfdagen 2011

17-02-2011-opengolfdag-nvgDe Nationale Open Golfdagen komen er weer aan! Dit jaar vindt het evenement plaats op 3 dagen. Op 23, 24, en 25 april zullen ruim 100 golfbanen hun deuren openen voor publiek. Iedereen is van harte welkom. Het evenement valt in het paasweekend. Dit betekent dat het de ideale gelegenheid is voor gezinnen en families om een dagje uit naar de golfbaan te plannen.

Thema

Dit jaar is het thema familiegolf. Dit betekent dat de dagen geheel in het teken zullen staan van golfen met de hele familie. U kunt samen met het gezin of de hele familie kennis maken met de sport en het gezellige clubleven op de verschillende deelnemende golfbanen ervaren. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie, omdat er samen kan worden gespeeld ongeacht leeftijd of spelniveau.

Waar?

Kijk op www.opengolfdag.nl om te zien welke golfbaan bij u in de buurt haar deuren opent.

Voor wie?

De Nationale Open Golfdagen zijn voor iedereen, dus ook voor u! Heeft u nog niemand om mee te nemen? Ga dan snel naar onze website www.opengolfdag.nl en nodig iemand uit!

Kosten

Deelname aan dit evenement is geheel gratis. Op alle deelnemende golfbanen kunt u geheel vrijblijvend kennis maken met deze uitdagende familiesport!

Vrije-golfer

Dit jaar zijn er tijdens de Nationale Open Golfdagen voor het eerst ook activiteiten voor de vrije golfers gepland. Heeft u al eens gespeeld en misschien uw GVB al behaald? Kijk dan snel op www.opengolfdag.nl om te zien welke golfbaan bij u in de buurt haar deuren opent.

Programma

Tussen 12.00 en 17.00 uur bent u welkom op de deelnemende golfbanen.

Organisatie

De Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golf Associatie (PGA Holland).