Motocaddy introduceert elektrische trolley met touchscreen

De M5 GPS-trolley heeft een 3,5-inch LCD-scherm met hoge resolutie dat zelfs kan worden bediend wanneer u een handschoen draagt.

De geheel nieuwe M5 GPS-trolley

De M5 GPS en zijn Downhill Control-equivalent, de M5 GPS DHC, bevatten een volledig geïntegreerd GPS-systeem met verwerkingsvermogen dat vergelijkbaar is met een moderne smartphone die golfers toegang biedt tot golfbanen over de hele wereld.

Meer dan 40.000 banen zijn vooraf in het systeem geladen, waarbij de afstanden aan de voor-, midden- en achterkant duidelijk zichtbaar zijn, samen met de mogelijkheid om vlagposities op het scherm te verplaatsen en te controleren op gevaren in de hole.

Clock, round timer en score tracking zijn ook beschikbaar, plus de par van elke hole, de mogelijkheid om een ​​shot te meten, automatische hole-voortgang en een batterij-indicator. Potentiële levensreddende defibrillatorlocaties op de baan zijn te vinden op het scherm, evenals cruciale reanimatie-instructies voor het spelen van partners.

Wanneer aangesloten op de gratis Motocaddy GPS-app, kunnen golfers ook een breed scala aan smartphone-meldingen rechtstreeks op het aanraakscherm ontvangen zonder een mobiele telefoon te bedienen, alert op een gemiste oproep, sms, e-mail of bereik van app-waarschuwingen. De smartphone kan veilig in een zak van een golftas worden geplaatst of worden opgeladen via de USB-oplaadpoort van de trolley. Andere connectiviteitsfuncties zijn onder meer onmiddellijke cursus- en systeemupdates via de ingebouwde WiFi-verbinding.

De M5 GPS- en M5 GPS DHC-modellen worden aangedreven door een 28,8 V-aandrijfsysteem – ook te vinden op elk M-Serie-model in de reeks – om de sterke reputatie van het merk voor efficiëntie en betrouwbaarheid van de prestaties te verbeteren. Aangedreven door een 230 W motor, is de M-serie lithiumbatterij 33% kleiner dan zijn naaste concurrent en kan deze aan boord worden opgeladen, wat betekent dat hij niet hoeft te worden verwijderd voor transport en opslag.

De M1 DHC

Samen met de M5 GPS-modellen hebben ook gloednieuwe S1-, M1-, M1 DHC-, M3 PRO- en M3 PRO DHC-wagens een uitgebreide make-over gekregen, inclusief een bijgewerkt handgreepontwerp, nieuwe frames en nieuwe wielkleuropties.

De nieuwe S1 is voorzien van een ontspiegeld LCD-scherm, negen snelheidsinstellingen en ADC in stappen van 15, 30 en 45 meter, terwijl de bijgewerkte M3 PRO en de geheel nieuwe M3 PRO DHC voorzien van rij-, rond- en levensafstandmetingen, klok en ronde timer en snelheidsindicator op een kleuren LCD-scherm. Verstelbare afstandsregeling neemt toe tot 60 meter in stappen van vijf meter en een CartLock beveiligingspincode is ook inbegrepen. Beide modellen worden aangeboden in grafiet / limoen kleurencombinaties.

De gemoderniseerde M3 PRO en de geheel nieuwe M3 PRO DHC zijn voorzien van Drive, Round & Life afstandsmetingen, klok & round timer en snelheidsindicator op het hoge resolutie, kleuren LCD-scherm. Verstelbare afstandsregeling neemt toe tot 60 meter in stappen van vijf meter en een CartLock beveiligingspincode is ook inbegrepen. Beide modellen worden aangeboden in grafiet / limoen kleurencombinaties.

De nieuwe M1 compacte trolley heeft een autolaarsvriendelijk profiel voor optimale opslag. Een snelheidsindicator, batterijmeter en ADC tot 45 meter staan ​​op het handvat van de trolleyhandgreep. De M1 DHC bevat alle functies van de M1, maar hij kan ook een constante snelheid aanhouden terwijl hij een helling afrijdt – dankzij een speciale enkele motor die bergaf remmen biedt, in combinatie met een elektronische parkeerrem. Het komt ook met gespecialiseerde all-terrain DHC-wielen. Beide trolleys zijn verkrijgbaar in een combinatie van grafiet en rood.

Ook opgenomen in de M-Serie-familie van dit jaar is het premium M-TECH-model, dat vorig jaar werd gelanceerd.

RRP’s: M5 GPS £ 749,99 (Standard Lithium) en £ 799,99 (Ultra Lithium); M5 GPS DHC – £ 799,99 (standaard lithium) en £ 849,99 (ultra lithium). M3 PRO – £ 649,99 (Standard Lithium) en £ 699,99 (Ultra Lithium) en M3 PRO DHC – £ 699,99 (Standard Lithium) en £ 749,99 (Ultra Lithium). M1 – £ 599,99 (Standard Lithium) en £ 649,99 (Ultra Lithium) en M1 DHC – £ 649,99 (Standard Lithium) en £ 699,99 (Ultra Lithium). Wat de prijzen in Nederland worden was bij het schrijven nog onbekend.

Ga naar www.motocaddy.com voor meer informatie en om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.