Het eerste golfnieuws

Mike Weir en Brett Wetterich delen voorlopig de leiding na 3e dag Honda Classic

ImageDe derde ronde van het Honda Classic is nog niet afgerond en uitermate spannend. Veel spelers moeten zondag eerst hun derde ronde nog afmaken. In het tussenklassement delen Mike Weir (foto) en Brett Wetterich de leiding met een score van 14-onder par. Weir moet nog acht holes spelen, Wetterich nog zeven.

Matt Kuchar (66) en Stephen Gangluff (65) hebben hun derde ronde wel uit kunnen spelen en staan op een totaalscore van 203 slagen, 13-onder par,

Phill Mickelson, die vlak voordat de eerste ronde begon pas aankwam, de pro-am oversloeg en niet eens een oefenronde speelde, staat op 11-onder par met nog 5 holes te spelen van de derde ronde. Ook Dudley Hart staat op 11-onder par met nog 7 holes te gaan, net als Fred Couples, die wel zijn derde ronde heeft voltooid.

Het wordt zondag bijzonder spannend, met zoveel sterke spelers in de top van het klassement en nog zoveel holes te spelen. 26 Spelers bevinden zich binnen vier slagen van de leiders. Op zondagochtend vanaf half 8 wordt eerst de derde ronde uitgespeeld. Naar verwachting wordt rond 11 uur begonnen met de laatste ronde.

?Je moet birdies blijven maken, want anders wordt je gepakt. Ik zal agressief spelen?, aldus de 31-jarige Weir die graag zijn vierde titel wil binnenhalen.