ProGolf Tour

Mike Toorop nog steeds beste Nederlander in het FaberExposize Gelpenberg Open

Mike Toorop

Ook na de tweede ronde op de Golfbaan van Gelpenberg is Mike Toorop nog steeds de hoogst genoteerde Nederlander! De 22 jarige Nederlander wist tot nu toe in 66 en 70 slagen rond te gaan en staat met 6-onder op een slag afstand van de leider de Belg Alan de Bondt op de tweede plaats. Toorop (foto) eindigde tot nu toe op de ProGolf Tour  3x in de top 3, 3x in de top 10 en 2x in de top 20.

Aydan Verdonk en Floris de Haas wisten na hun tweede ronde van 67 en 70 slagen op de gedeelde vierde plaats te komen. De twee hebben met 4-onder 3 slagen achterstand op de nummer 1 in het klassement.

Stan Kraai en Mats Markovits samen met Bob van der Voort en amateur Nordin van Tilburg staan met -1 en par gedeeld 12e en 18e in het klassement. De Nederlandse amateurs Thom Linssen, Loran Appel en Rick Hessing wisten zich met 72 en 71 slagen (+1) en 71 en 73 slagen (+2) en 69 en 77 slagen (+4) eveneens te plaatsen voor de laatste ronde net als de professionals Philip Bootsma (+3), Dario Antonisse (+4) en Rodi Vlasveld en Abel Derksen (+5).

Mike Toorop start als beste Nederlander in het FaberExposize Gelpenberg Open

ProGolf Tour: Mike Toorop eindigt als tweede in ALTEPRO Trophy 2022 by EXTEC