Met full swing op golfreis in je eigen huis!

Purmerend, 21 april 2021 – Speel op de mooiste banen in de wereld op je Full Swing Simulator. Tiger Woods, John Rahm en Jordan Spieth gingen je al voor. Zij spelen en trainen thuis op hun Full Swing Simulator.

De par 5 18e hole van Pebble Beach of de par 3 17e hole van TPC Sawgrass. Die wil je toch gespeeld hebben. Deze en nog veel meer banen vind je in de bibliotheek van Full Swing. Speel alleen of met meer. Strokeplay of matchplay, het kan allemaal.

De grootste kracht van Full Swing is de gepatenteerde Dual-Tracking technologie met High Speed camera en Infrarood raamwerk. Deze zorgen voor de ultieme accuratesse en je ziet je bal zonder vertraging op het scherm, net als in het echt.

Naast het spelen van banen kun je ook op trainen op de range met alle getallen die de hedendaagse golffanaat nodig heeft. Als je een driving range te saai vindt kun je nog kiezen uit één van de vele fun golf games om je skills te trainen en te testen.
Full Swing biedt verschillende schermgroottes aan dus er is altijd een Simulator voor jouw ruimte.

Voor meer informatie kijk je op www.fullswingsimulators.eu.com of neem contact op via floris.raat@fullswingsimulators.eu.com