Max Albertus en Berry Jole eindigen gedeeld 36e in Open Palmeraie Country Club

Max Albertus en Berry Jole zijn in het drie dagen durende Open Palmeraie Country Club 2020 op de gedeelde 36e plaats geëindigd. De twee hadden voor hun derde en laatste ronde 76 en 73 slagen nodig en eindigde daardoor met par voor de wedstrijd. Wist Albertus zijn eerste 9 nog in 1 onder door te komen in zijn tweede 9 waren het twee bogeys en twee dubbel bogeys die zijn score omhoog brachten. Ook Jole had op de laatste een dubbel bogey dire bogeys en drie birdies. Voor de twee was er nog een cheque van ruim 315 euro.

Het toernooi in Spanje werd gewonnen door de Duitser Thomas Rosenmuller (foto). Met 66, 67 en opnieuw 67 slagen eindigde hij met 14-onder bovenaan het klassement. Op de tweede plaats eindigde de Engelsman Darren Walkley met 13-onder. Rosenmuller heeft zijn golf weten te ontwikkelen toen hij voor het golfteam van de Universiteit van Noord Texas speelde.

Eerder misten in het toernooi Bernhard Geelkerken, Jim Vartak, Mitchell Schoorl en Dylan Boshart de cut. De volgende wedstrijd op de Pro Golf Tour is het Open Casa Green Golf 2020 dat van 18 tot en met 20 februari gespeeld gaat worden.

foto Rosenmuller in het BMW International in Duitsland

Max Albertus nu beste Nederlander na tweede ronde Open Palmeraie Country Club