Equipment nieuws

MATT FITZPATRICK ONTHULT SKECHERS GO GOLF BLADE SE VOOR 2024 MASTERS-TOERNOOI

Golfprofessional en merkambassadeur van Skechers, Matt Fitzpatrick, zal zijn nieuwe Skechers GO GOLF BLADE SE debuteren op het 2024 Masters-toernooi deze week in Augusta, Georgia. Fitzpatrick heeft eerder enkele speciale editie golfschoenen van Skechers gedragen tijdens Major-toernooien en enkele van de meest prestigieuze toernooien van de PGA Tour, maar dit zal de eerste keer zijn dat zijn speciale editie schoeisel verkrijgbaar zal zijn bij winkeliers hier in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Matt zal ook een assortiment Skechers golfkleding dragen tijdens de Masters-week, met geselecteerde stijlen die te koop zijn.

De nieuwe Skechers Go GOLF Blade-schoenen zijn verkrijgbaar op skechers.co.uk en bij geselecteerde golfwinkels, waaronder ClubhouseGolf en McGuirks Golf in Ierland. Selecte kleding is nu beschikbaar op www.skechers.com

OVER DE NIEUWE BLADE SE SCHOENEN:

Beschouwd als een van de meest legendarische waterpartijen in de golfwereld, haalt het paar inspiratie uit de natuurlijke schoonheid van Rae’s Creek – onderdeel van de beroemde reeks holes die vaak bepalen wie de winnaar van de Masters wordt. Iridescent details, samen met ijzige groene en blauwe kleuren, knikken naar de kreek en het perfect onderhouden landschap. Witte tussenzolen zitten ook bovenop een golfspecifieke buitenzool gemaakt van doorschijnend TPU, en als je goed kijkt, zijn de binnenzool en buitenzool ontworpen met een aangepaste grafische afbeelding gemaakt van een topografische kaart van het kruispunt van Rae’s Creek en Augusta National.

Geïnspireerde Elementen: Iridescent overlay, Skechers Performance “S” en “SKX” logo’s aan de zijkanten van het bovenwerk, IJzige groene en blauwe details, Metallic hiel-overlay, Binnenzool en Skechers Diamond tractieplaat met een aangepaste grafische afbeelding gemaakt van een topografische kaart van Rae’s Creek en Augusta National.

Afgebeeld hierboven: De nieuwe Skechers GO GOLF Blade SE – Slip-ins® gedragen door tourprofessional Matt Fitzpatrick.

BELANGRIJKE ONTWERPINNOVATIES VAN SKECHERS GO GOLF BLADE™:

In 2024 brengt de Skechers GO GOLF Blade – Slip-ins® gedragen door tourprofessional Matt Fitzpatrick de hitte naar de golfbaan. Ontworpen met Skechers Hands Free Slip-ins® technologie en ons exclusieve Heel Pillow™, biedt deze waterdichte golfschoen comfort, ondersteuning en stabiliteit, terwijl onze voet stevig op zijn plaats blijft. Andere belangrijke kenmerken zijn een lichtgewicht en veerkrachtige ECOFLIGHT™ demping gemaakt met minstens 10% gerecyclede materialen, een GRIP FLEX spikeless TPU-loopzool die superieure grip en stabiliteit biedt, en hoogwaardige Resamax®-demping voor comfort gedurende de hele dag.

MATT’S KLEDING VOOR MASTERS WEEK 2024:

Dit jaar tijdens de Masters zal Matt de Skechers GORI All Day Polo en Skechers UltraTapered Pant dragen in verschillende kleurencombinaties die zijn nieuwe schoen complementeren. Voor de openingsronde zal Fitzpatrick de polo dragen in het zwart met ashley blauwe broek, de lichtgele polo gecombineerd met helderwitte broek in de tweede ronde, de ijzige groene polo met gedempte cyaanblauwe broek in de derde ronde, en in de laatste ronde een hemelsblauwe polo met helderwitte broek.

BLADE SE adviesprijs:  €184.95