Matige start van Tiger Woods in BMW Championship

Nadat Tiger Woods zich vorige week terug trok uit het Northen Trust met rugpijn liet hij deze week weten zich weer prima te voelen. Met vier birdies en drie bogeys begon Woods het BMW Championship en bracht daarmee zijn score op 1-onder en staat daarmee gedeeld 50e. Twee van de vier bogeys maakte hij door afzwaaiers met zijn afslag waardoor hij naast de fairway in de rough kwam.

Er werd op de golfbaan van de Medinah Country Club laag gescoord en wel dat slechts twee spelers van de 69 hun ronde boven par binnen brachten en de rest eronder.

Justin Thomas (foto links) nam de leiding in Medinah samen met Jason Kokrak. De twee wisten met 65 slagen hun ronde te eindigen en hebben 1 slag voorsprong op Jim Furyk, Joel Dahmen, Lucas Glover, Brandt Snedeker en Patrack Cantlay.

Van de Europeanen hadden Justin Rose en Jon Rahm met 4-onder de beste start. Rory McIlroy en Graeme McDowell kwamnen met 69 slagen binnen (-3) en de winnaar van het Open Championship, Shane Lowry, begon de wedstrijd met level par net als Francesco Molinari.