Masters caddies worden vervangen door X10 trolleys! (1 april mop)

COVID-beperkingen hebben ertoe geleid dat het 2021 Masters het eerste toernooi zal zijn dat zonder caddies wordt gespeeld. De organisatoren van toernooien hebben een vloot van Stewart Golf X10 Follow-trolleys samengesteld om in plaats daarvan de tassen van de speler te dragen.

“We hebben Stewart Golf benaderd nadat duidelijk was geworden dat we dit jaar geen caddies zouden kunnen huisvesten”, zei een woordvoerder van Augusta National. “Nadat de Par 3-wedstrijd was geannuleerd, was het slechts een kwestie van tijd voordat er verdere beperkingen van kracht moesten worden. De X10 Follow cart is het beste alternatief voor een caddy, en de witte versie past perfect bij ons traditionele kleurenschema ”.

Stewart Golf heeft 92 van het nieuwste X10 Follow-model van het bedrijf geleverd, in Pearlescent White. De vloot zal compleet zijn met de traditionele naamkaartjes en nummers van de speler, met # 1 gereserveerd voor de winnaar van 2020 Dustin Johnson.

Een winnaar van de PGA Tour (die anoniem wilde blijven) zei: “De meeste spelers zijn echt blij met deze verandering. Sinds afstandzoekers eerder dit jaar waren toegestaan, heeft mijn caddy heel weinig anders gedaan dan mijn vleermuizen en snacks te dragen. Lee Westwood heeft zelfs zijn vriendin en zoon zijn tas laten dragen! Deze wijziging bespaart mij ook 10%! ”

April Fuels, de Amerikaanse marketingmanager van Stewart Golf USA, voegde eraan toe: “Klanten vertellen ons constant dat ons Follow-systeem hetzelfde is als het hebben van een caddie, dus waar is beter dan op Augusta om de kans te hebben om het te bewijzen in een live toernooi?”

Sarah Connor van de Tour Caddies Association zei: “Autonome robots horen niet thuis in onze wereld. Deze dingen worden zelfbewust en gaan zelf ballen slaan. Ze nemen het volledig over. Je bent gewaarschuwd.”