Leer beter putten met behulp van het Spider Putting System

DEARBORN, Mich., 11 juni 2019 Par5Ninja is trots om de release van haar Spider Putting System aan te kondigen, ontworpen voor zowel indoor als outdoor golfoefeningen. Met deze golftraininghulp kunnen spelers van alle niveaus hun putnauwkeurigheid verbeteren, zodat ze hun doel en tempo kunnen ontwikkelen.

Het Spider Putting-systeem van Par5Ninja zal de beste putting-hulp blijken te zijn die ooit is uitgevonden vanwege de neurowetenschappelijke trainingsbenadering van het maken van meer putts. Het creëert een pad in het midden van de cup en verkleint in essentie de ruimte voor fouten. Neurologische feedback creëert spiergeheugen om perfecte slagen in het onderbewustzijn op te nemen en de oog-handcoördinatie op de juiste manier te ontwikkelen.

Er zijn drie moeilijkheidsniveaus voorzien, waaronder beginner, gevorderde en pro. Spelers kunnen beginnen met de oranje bumpers voor beginners en werken aan de pro blauwe bumpers om een ​​64 procent scherper doel te hebben. De drie moeilijkheidsniveaus helpen spelers om te beginnen met een breder centrum met behulp van de oranje bumpers, en vervolgens naar de groene tussenbumpers en uiteindelijk de blauwe pro bumpers die het midden van de beker kleiner maken. Als er geen gat beschikbaar is, is er een ring die naar de bodem van de spin klikt die dezelfde diameter van de beker geeft en waarmee deze in het putoppervlak kan worden gepind en overal op de green kan worden gebruikt.

Een precisie-sterkte rubberen band accessoire is ook inbegrepen waardoor de bal automatisch kan worden teruggebracht, waardoor de tijd en opstelling tussen oefenputts wordt geminimaliseerd.

Spider Putting System heeft vier zijden waardoor het ideaal is voor gebruik door meerdere spelers. Golfcoaches en instructeurs zullen het erg handig vinden om golfers te trainen met vaardigheidsniveaus, variërend van expert tot beginner. Er zijn meer dan 50 verschillende setups om verschillende putting-scenario’s na te bootsen, zodat spelers zichzelf en anderen kunnen uitdagen om hun nauwkeurigheid te vergroten.

Par5Ninja’s Spider Putting-systeem is een geweldige aanvulling op de trainingsgereedschapskit van elke enthousiaste golfer die zijn putten wil verbeteren. Het is ook het perfecte geschenk voor de golfliefhebber in zijn leven.

Ga naar http://spiderputtingsystem.com/shop-all/ om Spider Putting Systems binnen en buiten te kopen en te genieten van gratis verzending.

Neem voor meer informatie contact op met media@spiderputtingsystem.com of ga naar www.spiderputtingsystem.com.