Leading Courses & Golfmanager kondigen Preferred Supplier-overeenkomst aan

De Leading Courses en Golfmanager zijn een strategische samenwerking aangegaan. De samenwerking omvat een tweezijdige preferred supplier-overeenkomst, die Leading Courses helpt om hun platform te laten groeien op het gebied van beoordelingen, boekingen en aangesloten golfbanen en voor Golfmanager om hun klantenbestand in specifieke markten te laten groeien.

Vruchtbare samenwerking

Leading Courses – Europa’s grootste platform voor golfbaan beoordelingen en starttijdboekingen – maakte al in 2019 een koppeling met de golfclub management software van Golfmanager. De koppeling maakte het voor golfers mogelijk om via Leading Courses online starttijden te boeken bij golfbanen die Golfmanager starttijd software gebruiken.

Lo Romero Golf in Valencia was de eerste Golfmanager club die werd aangesloten op Leading Courses en heeft sindsdien duizenden golfers verwelkomd op hun golfbaan die hun starttijd boekten op Leadingcourses.com.

Preferred Supplier Overeenkomst

Tot op heden zijn wereldwijd 50 Golfmanager golfbanen boekbaar via Leadingcourses.com en dat aantal groeit snel. De prettige samenwerking en het potentieel van Golfmanager zijn voor Leading Courses aanleiding geweest om de samenwerking te versterken met het aangaan van een Preferred Supplier Overeenkomst. Een softwareleverancier kan alleen in aanmerking komen voor Preferred Supplier als aan bepaalde criteria – zoals het hebben van een robuuste API inclusief dynamische prijsstelling, een toegewijd support team en klanten die in meerdere landen in Europa gevestigd zijn – wordt voldaan. Golfmanager voldoet aan al deze voorwaarden.

De Preferred Supplier overeenkomst resulteert in een gezamenlijke promotie van beide bedrijven. Dit betekent het promoten van de Preferred Supplier bij golfclubs – zowel on- als offline – om de golfindustrie te helpen digitaliseren en promotionele activiteiten en technische roadmaps op elkaar af te stemmen. Dit alles met één hoofddoel: elkaar helpen om sneller te groeien.

Roadmaps op elkaar afstemmen

Jeroen Korving, COO en oprichter van Leading Courses en verantwoordelijk voor de groei van het aantal boekbare golfclubs: “Ons doel is om elke Europese golfclub boekbaar te maken, zodat golfers gemakkelijk de beste starttijd kunnen selecteren en direct de prijs kunnen zien die ze gaan betalen. Op dit moment werken we samen met veel verschillende tee sheet providers om dat mogelijk te maken, maar Golfmanager is vanaf het begin een bedrijf geweest dat bereid is om de status quo te bestrijden en heeft snel geïnnoveerd. Het is een prachtig bedrijf dat snel marktaandeel wint. Ze hebben vergelijkbare ambities in een vergelijkbare markt, dus het is logisch om onze roadmaps op elkaar af te stemmen om nog sneller te groeien.”

Rafael Vera, CEO van Golfmanager zegt: “We zijn erg trots om samen te werken met een van de belangrijkste spelers in de industrie. Net als Leading Courses willen we elke golfbaan in Europa digitaliseren met onze krachtige – 100% cloud-based – technologie en ze online verbinden met een maximaal aantal spelers. We zien de tools van Leading Courses als een “must” in de industrie die elke golfbaan zou moeten gebruiken om de beste resultaten te behalen. Dit partnership zal beide merken sterk promoten in Europa om deze twee succesvolle projecten verder te laten groeien”
Over Golfmanager

Golfmanager is de toonaangevende 100% cloud-based software voor golfclubs in Spanje en Portugal. Het doel van Golfmanager is om golfbanen te digitaliseren om de dagelijkse taken te optimaliseren dankzij de kracht van technologie. Sinds de lancering in 2018 heeft het het vertrouwen gewonnen van meer dan 120 golfbanen in heel Europa en is het een van de toonaangevende Europese spelers geworden op het gebied van sportdigitalisering. Het is onlangs uitgeroepen tot Oracle Hospitality Official Partner.

Golfmanager.com

Over Leading Courses

Leading Courses is in 2012 opgericht om golfers te helpen bij het vinden en spelen van geschikte golfbanen over de hele wereld. De website en app bieden informatie over meer dan 25.000 golfbanen wereldwijd. In de afgelopen jaren zijn er honderdduizenden beoordelingen geschreven om golfers te helpen de beste beslissing te maken over waar te spelen.

Vandaag de dag heeft Leading Courses meer dan 400.000 websitebezoekers per maand en biedt het starttijden aan voor 1.750 golfclubs in 12 landen. Daarmee is het Europa’s grootste platform voor golfbaanbeoordelingen en starttijd boekingen.