Las Terrazas de Abama verkozen tot ‘Spain’s Leading Resort 2020′ in de World Travel Awards

Las Terrazas de Abama, gelegen in het fantastische Abama Resort in het Zuiden van Tenerife, werd zopas bekroond in de World Travel Awards als ‘Spain’s Leading Resort 2020′. My Way Meaningful Hotels, dat Las Terrazas de Abama beheert, is verheugd deze prestigieuze internationale prijs in ontvangst te nemen. Onlangs werd Las Terrazas de Abama eveneens gelauwerd in de International Hotel Awards (IHA) in drie categorieën: ‘Best Luxury Hotel in Spain’, ‘Best Golf Hotel in Spain’ en ‘Best Golf Hotel in Europe’.

Volgens Ángela Garcia Carrasco, General Manager van Las Terrazas de Abama, is dit een beloning voor de formidabele inspanningen van het hooggekwalificeerde, uiterst ervaren en klantgerichte team van professionals dat er sinds 2015 iedere dag voor zorgt dat gasten kunnen genieten van een ongeëvenaarde vakantie-ervaring met een buitengewone service. Met dezelfde focus op servicekwaliteit en klantentevredenheid heeft het team de afgelopen maanden hard gewerkt aan een hoge graad van veiligheid, privacy en hygiëne om gasten volledig gerust te stellen in de huidige context van Covid-19.

Het vijfsterrenresort biedt 151 appartementen met uitstekende hotelservice, ruime terrassen en een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en het voorliggende eiland La Gomera. Tot de resortfaciliteiten van wereldklasse behoren Abama Golf en Abama Tennis Academy. Las Terrazas de Abama beschikt voorts over drie verwarmde zwembaden, een uitstekend uitgeruste fitnessruimte, een gourmet store, een kids camp en een excursie-aanbod om het eiland Tenerife te ontdekken, voor elk wat wils en alles om de meest veeleisende gasten tevreden te stellen. Een ander voorbeeld is het restaurant Melvin onder leiding van Baskische sterrenchef Martín Berasategui, dat geldt als een gastronomische hotspot in Tenerife.

Las Terrazas de Abama maakt deel uit van Abama Resort, een uitgestrekt domein met faciliteiten van wereldklasse waar het mogelijk is een tweede verblijf te kopen in een paradijselijke omgeving met het beste klimaat van Europa het hele jaar rond. Tot op vandaag bestaat Abama Resort uit 151 appartementen gebouwd in het gedeelte Las Terrazas, 23 organische villa’s Bellevue, 8 minimalistische villa’s Casas del Lago, 10 villa’s Las Atalayas en tal van plots voor Custom Villas, villa’s op maat. Het nieuwe deel Villas del Tenis, op te leveren eind 2020 en waarvan een modelwoning is afgewerkt, bestaat uit 12 luxueuze, vrijstaande huizen met privé-zwembad, 2 of 3 slaapkamers, de grootst mogelijke privacy en adembenemende uitzichten. Ook de 48 nieuwe appartementen van Los Jardines de Abama, ingeplant op de heuvel onder het nieuwe centrum Plaza Abama, zijn luxueuze hideaways, waarvan een modelappartement vanaf eind 2020 te bezoeken is.

Over Abama Resort

Abama Resort in Tenerife is een prachtige setting voor een onvergetelijke ervaring. Het internationaal hoog aangeschreven resort, met een infrastructuur waarin tot nu toe honderden miljoenen zijn geïnvesteerd, is het toppunt van creativiteit en betrouwbaarheid.

De 5-sterrenservice, de keuze uit 12 restaurants waarvan twee zelfs met Michelinsterren zijn bekroond, de 18-holes golfbaan ontworpen door Ryder Cup-speler Dave Thomas, het prestigieuze Tennis Center (met zeven tennisbanen en vier padelterreinen), de luxueuze spa, de Beach Club en uitgebreide faciliteiten van het nabijgelegen 5* hotel The Ritz-Carlton, Abama en bovendien de fantastische vergezichten maken dat Abama Resort vandaag de dag bekend staat als een van de meest luxueuze bestemmingen in Europa.

Tot op vandaag bestaat Abama Resort uit 150 appartementen gebouwd in het gedeelte Las Terrazas, 23 organische villa’s Bellevue, 8 minimalistische villa’s Casas del Lago, 10 villa’s Las Atalayas en tal van plots voor Custom Villas, villa’s op maat. Het nieuwe deel Villas del Tenis, op te leveren eind 2020 en waarvan een modelwoning reeds klaar is, bestaat uit 12 luxueuze, vrijstaande huizen met privé-zwembad, 2 of 3 slaapkamers, de grootst mogelijke privacy en adembenemende uitzichten. Ook de 48 luxe-appartementen van Los Jardines de Abama, ingeplant op de heuvel onder het nieuwe centrum Plaza Abama, zijn schitterende hideaways. Een modelappartement zal eind 2020 te bezoeken zijn.

De meeste kopers in Abama komen uit het Verenigd Koninkrijk (30%), gevolgd door de Belgen (25%) en de Duitsers. Kopers in Abama Resort zijn kapitaalkrachtig, op zoek naar luxe, exclusiviteit, service en rust bij het beste weer van Europa. Voor velen is het reeds hun derde of vierde verblijf.

Prijzen:
Villas del Tenis: €1.540.000 – €1.875.000 (2 tot 3 aparte slaapkamers, 184 tot 269 m²)
Los Jardines de Abama: €550.000 – €1.300.000 (1 tot 3 aparte slaapkamers, 80 tot 200 m²)
Las Atalayas de Abama: €1.035.000 – €1.345.000 (2 tot 3 aparte slaapkamers, 243 tot 312 m²)

Info: www.abamahotelresort.com/nl/
​@abamatenerife

Info Las Terrazas de Abama:
www.lasterrazasdeabama.com/en/
@terrazasdeabama/