Equipment nieuws

Lancering van de Castore Sportswear SS24 Golfcollectie

Het precisie sportkledingmerk Castore, opgericht door de Liverpudlian, voormalige atleten Tom en Phil Beahon, heeft onlangs hun nieuwste Golf SS24 Collectie – de Kunst van de Techniek – op de markt gebracht, voorafgaand aan het begin van het toernooiseizoen.

Beheers de green in het SS24 Golf assortiment, dat momenteel zowel online als in de winkel verkrijgbaar is en is ontworpen voor de moderne golfer. De Castore SS24 Golfcollectie bevordert technisch ontwerp en dynamisch spel door deskundig vervaardigde fabricages met levendige groene kleuren, koele blauwtinten en abstracte prints, om dragers hun stempel te laten drukken op de baan.

Atleet en golfcontentmaker Michael Dawson, het gezicht van de recente golfcampagne van Castore, leert golf fans hoe ze ‘de green kunnen beheersen’ door middel van een reeks golflessen, waaronder hoe ze een stinger moeten slaan en hoe ze langere slagen moeten slaan. Bekijk hier: https://castore.com/blogs/journal/golf-swing-tips-with-michael-dawson

De SS24-collectie promoot:
• AerTek vochtafvoerende eigenschappen en OTek anti-geur fabricages om de hele dag door ademend vermogen, frisheid en comfort te garanderen.
• Lichtgewicht, ProTek waterbestendige technologieën zorgen voor verbeterde weersbescherming voor de drager in alle klimaten.
• Hoogelastische fabricages bevorderen optimale bewegingsvrijheid op de baan, zodat u gemakkelijk kunt swingen.

Tom Beahon, mede-oprichter van Castore, merkte op: “Bij Castore ligt de onverbiddelijke zoektocht naar innovatie in ons DNA. Door technologische vooruitgang bieden we prestatie-atletiek die atleten voorziet van de rand die ze nodig hebben om hun hoogste potentieel te bereiken. We geloven dat de SS24 Golfcollectie precies dat doet – door doordachte ontwerpdetails rusten we beginnende en professionele golfers uit met kleding die hen helpt te winnen in zowel prestaties als stijl dit seizoen. Op een succesvol 2024 Golfseizoen!”

Koop nu de SS24 Golfcollectie in de winkel en online op Castore.com. Het sportkledingmerk heeft tal van winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, met eerder dit jaar een recent conceptstore geopend op Grafton Street in Dublin.

Over Castore
Castore is een Brits merk met als missie deskundig vervaardigde precisie sportkleding te creëren voor elke atleet – wereldwijd. Door technologische vooruitgang biedt het merk prestatie-atletiek die de grenzen van hybride sportkleding verlegt – op zoek naar innovatieve manieren om prestaties te verbeteren.