Lafeber en Derksen openen Fortis Kids City

Fortis

FortisKinderen leren golfen op het KLM Open

Hilversum – Ook dit jaar laat het KLM Open zien dat er heel wat te beleven valt tijdens een bezoek aan een golfwedstrijd. Onder publieke belangstelling van enkele honderden kinderen werd dinsdag om 16.00 het Fortis Kids City officieel geopend door Maarten Lafeber en Robert Jan Derksen.

Samen met Nederlandse talenten Floris de Vries en Tristan Bierenbroodspot doorliepen Derksen en Lafeber een circuit van enkele holes vol met leuke golfspelletjes. Daarna was het de beurt aan de kinderen om de clubs ter hand te nemen en al spelenderwijs de basistechnieken van het golf onder de knie te krijgen. Naast het golfcircuit zijn er in het Fortis Kids City uiteraard de nodige spelcomputers te vinden met de laatste golfspelletjes en voor de allerkleinsten is er het traditionele speelkussen.

De totale duur van het circuit is ongeveer 30 minuten. Het team dat de beste score maakt over alle onderdelen is dagwinnaar. De scores worden per dag op een groot scorebord gepubliceerd alsof het de score is van een officieel toernooi. De winnaars van de dag maken aan het einde van die dag een ritje in een heuse luchtballon!!

Het Kids City is een initiatief van Fortis in samenwerking met de NGF. Fortis is als partner van het KLM Open zeer betrokken bij de introductie van de golfsport onder de jeugd. Zodoende is Fortis ook naamgever van de Fortis Jeugdtour en de Fortis Junior Ranking De Fortis Jeugdtour is de belangrijkste tour van de 5 bestaande golftours
voor de jeugd. De Fortis Junior Ranking is een ranking van de beste jeugdspelers die wordt samengesteld tijdens alle NGF Jeugdwedstrijden.

De openingstijden van Fortis Kids City zijn:

woensdag 14.30-17.30 uur
donderdag 13.00-19.00 uur
vrijdag 13.00-19.00 uur
zaterdag 13.00-19.00 uur
zondag 13.00-19.00 uur

Het KLM Open is onderdeel van de European Tour en wordt ondersteund door de partners
KLM, Fortis en KPMG.

www.klmopen.nl