KLM Open goed bereikbaar met openbaar vervoer

Zware regenval beperkt parkeercapaciteit toeschouwers

Volgend op de eerdere berichtgeving maakt de organisatie van het KLM Open vandaag bekend dat de toegankelijkheid van het publieksparkeerterrein verder is beperkt. Door de zware regenval van de afgelopen weken en dagen zijn de parkeerterreinen dermate nat geworden dat er zeer beperkt auto’s geparkeerd kunnen worden. Bezoekers wordt met klem geadviseerd met het openbaar vervoer naar het toernooi te komen.

Vanaf NS Station Hilversum Sportpark rijden elke dag tussen 07.00 uur en 21.00 uur pendelbussen naar de ingang van het KLM Open. Vanaf het perron geven borden de weg naar de shuttlebussen aan op de Laapersweg. De bussen vertrekken elke 10 minuten.

Ook van het KLM Open naar NS Station Hilversum Sportpark retour rijden elke 10 minuten pendelbussen. De opstapplaats bevindt zich direct bij de bezoekersingang van het KLM Open. De laatste bus vertrekt om 21.00 uur.

Kijk voordat u naar het KLM Open komt op http://www.klmopen.nl/ voor het laatste nieuws over de bereikbaarheid.

Het KLM Open is onderdeel van de European Tour, wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en georganiseerd door TIG Sports. Titelverdediger is Martin Kaymer. Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland. Het prijzengeld in 2011 bedraagt €1,8 miljoen.