Het eerste golfnieuws

Kingston leidt na 2e dag Nashua Masters

ImageHet is de favoriete baan van James Kingston (foto) en dat was ook te merken aan zijn score. Met 61 slagen kwam hij in het clubhuis en hij gaat net met 1 slag voorsprong de 3e dag van het toernooi in.

Kingston heeft een goede maand achter de rug, hij eindigde goed in het Zuid-Afrikaans Open, won een sport auto met een hole-in-one waarbij zijn bal eerst in een boom landde en daarna al takken rakend op de green rolde en vervolgens de hole in!

Kingston speelde een zeer goede ronde, had zoveel kansen op birdies dat een ronde onder de 60 slagen zeker mogelijk was geweest. Hij voelde zich na zijn ronde ook niet echt gelukkig: ?Ik heb het echt laten liggen op de green, mijn puts waren niet goed, ik had daar veel meer uit kunnen halen?, aldus Kingston. Zelfs zijn medespelers waren er van overtuigd dat hij onder de 60 slagen zou komen. Hij merkte verder nog op: ?Het is mijn favoriete baan maar ik vind het gras te hoog op de greens. Ze moeten ze toch echt een keer maaien?.

Titch Moore, leider na de eerste dag, speelde zijn ronde in 69 slagen en kwam daarmee alleen op de 2e plaats terecht. Op 2 slagen afstand van de leider staan Richard Sterne, Scott Drummond en Justin Rose.