Kelly, Dufner, Overton en Lahari leiden in CareerBuilder Challenge

22 01 2015 kellyVier man hebben de leiding genomen na de eerste ronde van het CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation dat gespeeld wordt op de golfbaan van de PGA WEST TPC Stadium Course in La Quinta. Jerry Kelly, Jeff Overton, Jason Dufner en Anirban Lahari wisten in 8-onder rond te gaan en pakken daarmee 1 slag voorsprong op Colt Knost en Jamie Lovemark.

Veel Amerikaanse spelers spelen deze week in Abu Dhabi zoals Jordan Spieth. De linkshandige Phil Mickelson koos ervoor om niet in Abu Dhabi te spelen maar in dit toernooi. Hij opende met een ronde van 4-onder en staat daarmee gedeeld 32e. De hoogst genoteerde Europeaan in het klassement is de Italiaan Francesco Molinari. Hij begon de wedstrijd met een ronde van 5-onder en staat daardoor gedeeld 18e.

Kelly (foto) maakte in zijn ronde 5 birdies, 2 eagles en 1 bogey, Dufner had geen bogeys maar 8 birdies. Overton had 9 birdies en 1 bogey (hole 8) waarbij moet worden opgemerkt dat hij vanaf hole 2 birdies wist te maken op de holes 3,4,5,6,7,11,12,13 en 15. De Indiër had net als Dufner geen bogeys op zijn kaart maar 8 birdies.