Het eerste golfnieuws

Jyoti Randhawa uit India leidt in BMW-Asian Open

ImageLafeber begint uitstekend in Taiwan. Met 66 slagen (-6) staat Maarten Lafeber (foto) na de 1e dag van het BMW Asian Classic in Taiwan op de gedeelde 2de plaats. Lafeber maakte over zijn ronde 7 birdies en slechts 1 bogey. Rolf Muntz ging rond in 75 slagen (+3) en deelt daarmee voorlopig de 99e plaats, hij maakte over zijn ronde 2 birdies en 5 bogies!Na de eerste ronde van het BMW Asian Open in Taiwan gaat Jyoti Randhawa uit India aan de leiding. Met 6 birdies en 1 eagle kwam de 30-jarige winnaar van het Singapore Open uit op een ronde van 65 slagen (7-onder par). Daarmee heeft hij een slag voorsprong op Maarten lafeber en de Duitser Sven Struver.

Op de gedeelde 4e plaats met 67 slagen volgen de Zuid-Afrikaan Des Terblanche en de Schot Simon Yates. Padraig Harrington, die er twee weken geleden niet in slaagde om Retief Goosen te overtreffen op de European Tour Order of Merit, had 69 slagen nodig en staat daarmee op vier slagen afstand van de leider.

Harrington belandde dit jaar tot zijn grote teleurstelling voor het tweede achtereenvolgende jaar op de tweede plaats op de money list. Met 4 birdies over zijn eerste 10 holes op de Ta Shee baan, is hij goed in vorm op het eerste officiele toernooi op de 2003 tour.

John Daly speelde een solide ronde van 70 slagen (2-onder par) met daarin 3 birdies en 1 eagle. Paul McGinley ging heel goed van start, maar zijn score werd nadeling beinvloed door een dubbel bogey die hij maakte op hole 9, zijn laatste hole.