Justin Thomas wint met vader en Woods met zoon Charlie wordt 7e

Tiger Woods en zijn 11-jarige zoon Charlie eindigden als zevende in hun PNC Championship-debuut waar Justin Thomas en zijn vader Mike een eenmalige overwinning behaalden na een laatste ronde 57 slagen in een scramble-format.

Team Thomas birdieden 15 van hun 18 holes in het scramble-formaat, waar teams hun favoriete tee-shot selecteren om beide hun volgende shot te spelen, om met een ​​finaleronde van 57 slagen op de golfbaan van de Ritz-Carlton Golf Club er de week af te sluiten met 25-onder par.

Vijay Singh en zoon Qass claimden de tweede plaats in het evenement waar 20 teams in meespeelden. Om in de wedstrijd te mogen spelen moet je of een majors gewonnen hebben of het Players Championship. Het team van Mark O’Meara eindigde op de derde plaats naast Lee Trevino en zijn zoon Daniel.

Overnight leiders Team Kuchar eindigden op een gedeelde vijfde plaats, terwijl Woods de krachten bundelde met zijn 11-jarige zoon om een ​​tweede opeenvolgende met 62 slagen hun ronde te eindigen in het 36-holes evenement en de week op de zevende plaats te eindigen.

“Herinneringen die we ons hele leven zullen hebben,’ zei Woods. “Hij [Charlie] zal dit op latere leeftijd zeker gaan waarderen.”

Thomas: “Dit is een echt hoogtepunt en het normaalste deel van dit gekke jaar en we hadden zo veel plezier daarbuiten”, zei Thomas Jnr. “Mijn vader heeft vandaag geweldig gespeeld en veel putts gemaakt, wat het mij gemakkelijk maakte.”

Team Singh eindigen met een 12-onder, 60 slagen, en Team Trevino voegde zich bij Team O’Meara bij het maken van een finaleronde van 59 slagen, terwijl het Woods-duo – gekleed in het kenmerkende zondagse rood en zwart op het scorebord omhoog sprong met een sterke finish op zondag.

Team Kuchar leidt en Woods met zijn zoon staan 6e in het PNC Championship