Equipment nieuws

JuCad komt met nieuwe trolleys

Het Duitse merk JuCad introduceert zijn nieuwste stijlvolle, handgebouwde golftrolleys in het voorjaar van 2020. Toonaangevend in het assortiment is de JuCad Travel met titanium frame, de bestseller van het bedrijf. Het typeert het compromisloze antwoord van het merk op een enkele vraag: hoe zou de beste golftrolley ter wereld eruitzien?

De Travel heeft de klassieke JuCad-look met een minimaal, eenvoudig frame en een schijnbaar onzichtbare batterij. De Travel is veel lichter dan de meeste andere golftrolleys en is gemakkelijk mee te nemen en kan snel en netjes worden opgevouwen tot een verrassend klein formaat – zelfs als u een auto bestuurt met een zeer kleine kofferbak.

Welke golfers nemen hun favoriete golftrolley mee op vakantie? Niet veel, maar JuCad-bezitters wel. Je kunt je JuCad Travel in de reistas van je golftas stoppen – hij is zo klein.

En denk niet dat licht fragiel betekent. JuCad trolleys zijn gebouwd om lang mee te gaan, sterk genoeg voor de steilste heuvels van golf (met een handige auto-remmende functie), ruwste grond en slechtste weer.

Over het hele JuCad-assortiment zijn er modellen met titanium, carbon en roestvrijstalen frames die verschillende opvouwbaarheid, kracht, bedieningsmethoden en personalisatie bieden.

JuCad verkoopt al meer dan 30 jaar met precisie gebouwde golftrolleys wereldwijd, met een ambachtelijke aanpak ‘Made In Germany’ die het merk positioneert als Europa’s meest wenselijke golftrolley.

JuCad zet de maatstaf onder de high-end golfmerken voor stijl, technologie en ergonomie.

JuCad golftrolleys zijn nu beschikbaar bij geselecteerde retailers

Zie www.jucadgolf.com voor details over het 2020-assortiment.