Jerry Ji beste Nederlander in het 2019 European Amateur Championship in Oostenrijk

In het 2019 European Amateur Championship dat in Oostenrijk wordt gespeeld en wel op de mooie banen van de Diamond Country Club is Jerry Ji de hoogst genoteerde Nederlander. In het toernooi dat over 4 ronden gespeeld wordt en de cut na drie ronden bepaald wordt wist Ji met 68 en 69 slagen zich naar de gedeelde twee plaats te spelen. (foto Ji in het midden tijdens het KLM Open van 2018)

Koen Kouwenaar, lid van de Best Golf & Country Club, staat met 68 en 76 slagen (par) gedeeld 40e. Kouwenaar had de pech dat hij een tripple bogey op de 12e liet noteren waar Li tot twee keer toe een birdie maakte!

Kiet van der Weele, van Golfclub Zwolle, staat na twee ronden spelen met 76 en 70 slagen (+2) gedeeld 59e. Nordin van Tilburg, van The Dutch, kwam met 76 en 74 slagen op +6. Dario Antonisse van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club kwam met 79 slagen dit keer van de baan. Op de eerste dag was het nog een ronde van 71 maar dit keer stond er niet als op de eerste dag 1 dubbel bogey op zijn kaart maar 2 en een tripple die hij helaas op de 6e een par 3 maakte. Antonisse deelt nu onder andere met Van Tilburg de 98e plek.