HONMA breidt Tour Release-familie uit met lancering van TR21-reeks

Holle ijzers, vergevingsgezinde fairway houten en hybriden zijn toegevoegd aan het TR-assortiment. Het toonaangevende Japanse golfmerk HONMA heeft zijn premium performance TR (Tour Release) club serie uitgebreid met de introductie van TR21 ijzers, fairway woods en hybrides als aanvulling op de bestaande TR20 driver en ijzers.

De nieuwe TR21-aanbiedingen zijn gericht op betere spelers die op zoek zijn naar zorgvuldig vervaardigde Tour-geïnspireerde uitrusting en bevatten verbluffende TR21 X holle gesmede Players Distance ijzers, TR21 BIG-LB (FTi) en vergevingsgezinde FW fairway woods, plus TR21 Hybrids.

De uitgebreide TR-familie van clubs – met de TR20 P-, V- en B-ijzers met blades, plus de bekroonde TR20 460cc- en 440cc-drivers – geeft golfers de flexibiliteit om de ultieme combinatie van clubs samen te stellen die bij hun spel passen. 

“De uitbreiding van de TR-familie van clubs vertegenwoordigt onze drive om golfers de allerbeste uitrusting te bieden die is ontwikkeld met de ongeëvenaarde kwaliteit die geassocieerd wordt met HONMA,” zei Alejandro Sanchez, General Manager van HONMA Golf Europe. “We verwachten dat de TR21 X ijzers en de verstelbare metalwoods enorm populair zullen blijken te zijn bij golfers tijdens ons groeiend aantal passende evenementen in heel Europa,” voegde hij eraan toe.

Ontworpen om meer afstand, vergevingsgezindheid en controle te bieden, hebben de veelzijdige TR21 X holle ijzers een dun gesmeed L-Cup stalen slagvlak, laag gewicht van wolfraam en schuim geïnjecteerd in een schroefpoort om een ​​groot profiel te produceren dat hoge balsnelheden en vertrouwen levert. Met dezelfde vorm als de TR20 B ijzers, maar met een meer vergevingsgezind profiel, zijn TR21 X ijzers ontworpen om te worden gebruikt als een volledige set, gemengd met TR20 ijzers of zelfs als een utility club.

Voortbouwend op de uitgebreide aanpassing opties die beschikbaar zijn in de TR20-reeks van drivers, bieden de TR21 fairway houten uitgebreide aanpassing opties op maat via de gepatenteerde niet-roterende hosel – waardoor de loft en lie kunnen worden gewijzigd zonder de positie van de ruggengraat van de shaft te veranderen – en verstelbare zool gewichten om ervoor te zorgen dat de perfecte setup wordt bereikt.