Het eerste golfnieuws

Het eerste GolfRebels DUO Open op Golfbaan Dirkshorn was een groot succes!

Zaterdag 24 september vond het eerste GolfRebels DUO Open plaats, de mooie locatie was Golfbaan Dirkshorn met haar gastvrije team. 44 DUO´s streden om mooie cadeaubonnen, bottles van GolfRebels, een hotelovernachting en greenfees-vouchers van GolfBaan Dirkshorn.

De spelvorm was Four Ball Better Ball. Ondanks de harde wind werd er goed gescoord. Het Duo Myrte Eikenaar en Bianca Dekker wist met een bruto-score van -7 de baan te verpulveren, zij werden uiteindelijk 5e. De brutoscores werden omgezet naar nettoscores en hierdoor eindigde het DUO Klaas van der Leij en Peter Blommendaal op de eerste plaats met een nettoscore van 50.

Op plaats twee is geëindigd het duo Edwin Russen & Jürgen Botman en op de derde plaats is geëindigd het duo Esther Grotes en Esther Hermens.

Het eerste GolfRebels Duo Open was een groot succes en daarom staat voor 23 september 2023 het derde GolfRebels Duo Open op Golfbaan Dirkshorn in de planning. Ook in het voorjaar gaan wij een Duo Open organiseren, datum en locatie maken wij binnenkort bekend.