Greg Norman negeert Rory McIlroy en Tiger Woods

21-01-2011-norman

“Ik zal voor een lange, lange periode bij LIV blijven”, vertelde Greg Norman toen hij reageerde op kritiek van Rory McIlroy en Tiger Woods. McIlroy en Woods willen dat Norman aftreed als CEO van de nieuwe tour!

Terwijl de ruzie tussen de twee tours verder lijkt op te laaien, zei Norman afgelopen zaterdag dat hij geen aandacht meer besteedt aan alles wat Woods en McIlroy zeggen.

Woods heeft Greg Norman opgeroepen om te stoppen als CEO van LIV Golf, zodat er kan worden onderhandeld over een vredesregeling in de burgeroorlog in golf. De nieuwe tour, gesteund door de Saoedi’s, heeft veel PGA-golfers weggevaagd vanwege hogere financiële uitbetalingen.

Ondertussen zijn golfers die loyaal zijn aan de PGA Tour geërgerd door de manier waarop het door Norman geleide LIV te werk gaat. Er is ook de kwestie van beide partijen die een rechtszaak aanspannen tegen de ander. Woods zei dat de twee tours geen vrede kunnen vinden totdat Norman uit zijn leidende rol wordt verwijderd.

“Ik zie dat er een kans is als beide organisaties hun rechtszaken staken”, zei Woods.

Rory McIlroy zegt dat Greg Norman onmiddellijk moet aftreden als CEO van LIV Golf omdat golf tours iemand nodig hebben om hun vete te beëindigen. De opmerkingen van Woods waren vergelijkbaar met die van McIlroy vorige maand tijdens het DP World Tour Championship.

Woods heeft Rory McIlroy geprezen voor zijn vocale ondersteuning van de PGA Tour te midden van de controverse rond de LIV Golf Tour.

De spelers op de LIV Tour, en die altijd zeker van prijzengeld, zullen daar niet snel weggaan.