Het eerste golfnieuws

Golfers in Nederland opgelet : TEETIMES.NL verkrijgt exclusieve licentierechten van TEETIMES.COM

ImageHoudt u van golfen, maar bent u altijd te laat met het reserveren van een starttijd? Of is de baan waar u graag zou willen spelen slecht per telefoon bereikbaar ? Binnenkort is het reserveren van een starttijd op een golfbaan eenvoudiger dan ooit.
Via de website WWW.TEETIMES.NL kunt u voortaan zelf vanachter een computer 24 uur per dag de beschikbare starttijden van golfbanen selecteren en reserveren.
WWW.TEETIMES.NL is vanaf januari 2002 online. Met ingang van het komende seizoen is het dus mogelijk om op de aangesloten golfbanen in Nederland een teetime te reserveren.

Wat is TEETIMES nu precies ?

Het concept van TEETIMES is eenvoudig. Alle starttijden van alle aangesloten golfbanen zijn opgenomen in een centrale database die een verbinding heeft met het Internet. Daarbij is tevens vastgelegd of een starttijd nog vrij is, en zo ja voor hoeveel spelers. Specifiek ontwikkelde programmatuur zorgt er voor dat er in deze database selecties kunnen worden uitgevoerd en reserveringen kunnen worden vastgelegd.
De programmatuur draait rechtstreeks vanaf het Internet, waardoor de installatie van speciale programmatuur op PC?s niet nodig is.

Wat zijn de voordelen van TEETIMES ?

? Zeer grote ?golfers tevredenheid? door het 24 uur / 7 dagen per week beschikbaar zijn van reserveringsmogelijkheden.
Uit onderzoek blijkt dat zowel club- als greenfee spelers zeer content zijn met de permanent beschikbare zoek- en reserveringsmogelijkheden.

? Eenvoudige selectie en reserveringsmogelijkheden.
Golfers in Nederland zien echt uit naar dit systeem. De druk op banen wordt alsmaar groter en TEETIMES kan die druk enigszins wegnemen.

? Er wordt gebruik gemaakt van het werkende en “proven design” teetime reserveringssysteem van TEETIMES.COM
De gebruikte programmatuur voor de reserveringsapplicatie is al een aantal jaren in Amerika in gebruik en heeft bewezen uitstekend en betrouwbaar te werken.

? Eenvoudige, maar uitgebreide zoek- en reserveringsmogelijkheden voor teetimes op alle aangesloten banen in Nederland.
Door de zeer uitgebreide zoekmogelijkheden zijn de golfers in Nederland in staat om 24 uur per dag ergens een nog beschikbare teetime te reserveren. Vraag en aanbod worden dus optimaal op elkaar afgestemd.

Volgend jaar kunt u dus een rondje golf reserveren via WWW.TEETIMES.NL !

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Buyvoets,
e-mail : buyvoets@teetimes.nl
telefoon : 023 ? 547 03 48