Het eerste golfnieuws

Golfen voor het goede doel

ImageWeesp, 29 april 2002

Rotaryclub Weesp – Vechtstreek Noord organiseert op zaterdag 25 mei a.s. voor de 4e maal een bijzonder golftoernooi in Muiden. De tuinen rond het Muiderslot en de vestingwallen van Muiden vormen het decor van een avontuurlijk golfparcours. Korte holes met een verscheidenheid aan natuurlijke hindernissen zorgen ervoor dat de baan zeer uitdagend is om bespeeld te worden. Het doel is geld bijeen te brengen voor onder meer het Gehandicaptenzwemmen Weesp/Muiden/Muiderberg, een dagje uit voor de bejaarden van de Dagopvang uit Weesp & Muiden en de vakantie van de bekende Russische kinderen in Muiden. De door de deelnemers te betalen greenfee van ?50,00 per persoon komt volledig ten goede aan voornoemde projecten.

Ondanks dat het parcours niet als offici?le golfbaan is gekwalificeerd, zullen de spelregels worden gehanteerd als bij een zg. NGF toernooi. Daarom is als eis voor deelname gesteld dat men in het bezit is van het golfvaardigheidsbewijs.

Als u ge?nteresseerd bent kunt u zich inschrijven door het inschrijfformulier (te verkrijgen bij de organisatie) in te vullen en terug te sturen. Voorinschrijving is mogelijk waarbij het principe wordt gehanteerd van “Wie het eerst komt …”.

Het inschrijfgeld ? ? 50,00 kan worden overgemaakt op rekeningnummer 43.67.03.491 van ABN Amro Bank te Weesp, ten name van de Stichting Community Service Rotaryclub Weesp, o.v.v. Golftoernooi 2002. Na ontvangst van uw betaling wordt u, ruim voor 25 mei, aanvullende informatie m.b.t. de golfdag gestuurd.

Organisatie:
H. Heijnis
C. van Drosthagenstraat 15
1382 BP Weesp
T 0294 450397
F 0294 450398
E hheijnis@wxs.nl