Goede start van Van Driel in D+D REAL Czech Challenge

01 10 2015 vandriel

Met 68 slagen (-3) is Darius van Driel op de golfbaan van het Kaskáda Golf Resort het D+D REAL Czech Challenge begonnen. Zijn 3-onder bracht hem op de gedeelde 7e plaats in het klassement. Ook Reinier Saxton wist zijn ronde onder par te eindigen en wel met 1-onder. Hij deelt de 23e plaats. Max Albertus en Daan Huizing gingen in par rond en staan daarmee gedeeld 45e.

Wil Besseling moest genoegen nemen met 72 slagen (+1) en is daarmee 65e. Het ziet er dus redelijk goed uit voor de Nederlanders in de Tsjechische republiek. De hoop is dan ook dat ze alle 5 de cut gaan halen.

Ross McGowan nam de leiding samen met Robin Roussel. De Engelsman en Fransman wisten met 66 slagen het clubhuis te bereiken. De 37-jarige McGowan heeft dit jaar nog niet echte goede resultaten laten zien. Een 45e en een 62e plaats in wat toernooien hiervoor zijn voor hem de beste resultaten tot nu toe. De 26-jarige Roussel heeft tot nu toe al aardig gepresteerd op de Challenge Tour. Hij wist in de vorige twee toernooien op de 6e en 7e plaats te eindigen.