Garmin lanceert Approach® S10

– –   Het eenvoudig te gebruiken GPS-golfhorloge –

Eemnes, 26 april 2018 – Garmin introduceert de Approach S10, een eenvoudig te gebruiken en intuïtief golfhorloge waarmee je alle twijfel wegneemt over de afstanden tot hindernissen, doglegs en het begin, midden en einde van de green. Op welke golfbaan je ook staat. Er staan namelijk ruim 41.000 golfbanen wereldwijd in het horloge voorgeprogrammeerd.

De Approach S10 is lichtgewicht en eenvoudig in het gebruik. Een ideaal instap-model, maar dan wel uitgerust met de nodige golffuncties en voorgeladen met meer dan 41.000 golfbanen wereldwijd met gratis levenslange updates. Het hoge resolutie 1.3 inch display is zelfs in fel en direct zonlicht duidelijk af te lezen.

Jij kunt je volledig op je spel richten. De Approach S10 met GPS doet immers het rekenwerk voor je. Op basis van jouw locatie op de baan geeft het horloge de afstand tot het begin, midden en einde van de green aan, maar kun je ook de afstanden tot hindernissen, doglegs en layups eenvoudig en duidelijk aflezen. Geniet van het golfspel, voltooi een hole, vul je score op het horloge in en loop van de green naar de volgende teebox. Het horloge zal automatisch de volgende hole in beeld brengen. Na afloop van de flight toont de Approach S10 de totale gelopen afstand, de duur en score van het totale spel. Deze gegevens kun je uploaden in de Garmin Golf app voor een overzicht.

De Approach S10 is comfortabel om te dragen, waterbestendig tot 5ATM1 en heeft een batterijlevensduur tot 12 uur. Het GPS-golfhorloge is beschikbaar vanaf half mei 2018 in 3 kleuren (zwart, powder grey en granite blue) voor een adviesverkoopprijs van €159,99.

Voor meer informatie over de Approach S10 en de volledige line-up van Garmin golfproducten, ga naar garmin.com/golf.