Fundraising golftoernooi voor de Stichting Spieren voor Spieren

SpierenvoorspierenOm hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche in samenwerking met PTI op woensdag 20 september  een fundraising golftoernooi voor de Stichting ‘Spieren voor Spieren’.

Business-leden van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche bepalen ieder jaar een goed doel. Door het jaar heen spelen de leden golfwedstrijden om geld in te zamelen. Dit jaar is het goede doel Spieren voor Spieren. Tijdens de laatste bijzondere wedstrijd, woensdag 20 september a.s., golfen bekende topsporters en ambassadeurs van Spieren voor Spieren mee! Dit jaar hebben o.a. Minke Booij, Marjolein Bolhuis- Eijsvogel, Wieke Dijkstra, Henk en Marianne Timmer, André Ooijer en Phil Helsby al toegezegd de baan in te gaan met onze business-leden en hun gasten.
PTI is al meer dan 12,5 jaar maatschappelijk partner van de Stichting ‘Spieren voor Spieren’ en
zet zich op verschillende manieren in voor dit goede doel. Daarnaast besteden zij veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Jan Posma, directeur PTI vindt dat “succesvolle bedrijven hun verantwoordelijkheid moeten nemen om bij te dragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Wij vinden het in ieder geval belangrijk dat spierzieke kinderen meedelen in ons succes”.

Waarom is Spieren voor Spieren ons goede doel?
Omdat kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Er zijn 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland en er is nog steeds geen medicijn. Ieder kind verdient spierkracht en dus spierballen. Om kinderen spierballen te kunnen geven, moeten we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Daarom organiseren we met elkaar dit golftoernooi!
De ervaring leert dat het naast een ‘goede doelen dag’ vooral een uiterst informele, aangename, goed verzorgde en ontspannen dag wordt!

Inschrijven
Iedereen (minimaal handicap 54) die kan golfen, mag aan deze speciale Spieren voor Spieren golfwedstrijd deelnemen! Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight,
incl. bekende topsporter, voor een bedrag van € 1.100,-. Natuurlijk zijn er diverse andere sponsormogelijkheden aanwezig. Hiervoor wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke dag en avond aangeboden.