Feestelijke opening Golfbaan Galecop Golf in Nieuwegein

12 05 2016 galecop

Iedereen is van harte welkom op zondag 22 mei bij de officiële en vooral feestelijke opening van golfbaan Galecop Golf en de introductie van short golf in Midden Nederland. Locatie: Sportpark Galecop 10 in Nieuwegein-Noord. Daar bevindt zich de langste driving range uit de regio. Deze combinatie met het korte en snelle spel van short golf is uniek in Midden Nederland.
Galecop Golf, the easy way to play golf!

De filosofie van eigenaar Arthur Simons is simpel en doeltreffend. Simons: ,,Golf is voor iedereen en je hoeft er echt niet een hele dag voor uit te trekken. Vaak heb je geen tijd om op een A baan 9 of 18 holes te lopen. Door de opzet van Galecop Golf, 18 korte uitdagende holes, kun je ook na het werk nog een leuke ronde golf lopen. Galecop Golf kiest voor een scherpe prijsstelling. Je kunt een jaarkaart aanschaffen of met een dagkaart je de hele dag vermaken op Galecop Golf.

Short golf is een goed alternatief voor de golfbanen in de regio en geschikt voor iedere portemonnee. Op 22 mei worden ook de tweede negen holes geopend. Galecop Golf beschikt dan over 18 holes waaronder drie PAR-4’s.
Arthur Simons: ,,Lekker lang golfen over 18 holes is dan ook mogelijk bij Galecop Golf. Wij beschikken over de langste driving range ( 250 meter) in de regio. Ideaal om met je driver voluit te kunnen slaan. Door de combinatie van 9 korte holes, puur gericht op de techniek van het korte spel en de tweede negen holes met meer lengte, vijverpartijen die in het spel komen en de smalle fairways kunnen zowel golfers zonder vaardigheidsbewijs als gevorderde golfers hier prima uit de voeten.’’ De golfschool van Galecop Golf verzorgt golftrainingen voor alle niveau’s, van beginner tot gevorderden.

Programma
De laagdrempeligheid van Galecop-Golf past goed in het Nieuwegeinse beleid om iedereen te kunnen laten sporten. Burgemeester Frans Backhuijs onderstreept dit door zijn aanwezigheid op zondag 22 mei van 12.00 tot 13.00 uur waar hij de officiële openingshandeling verricht. Hij doet dat onder begeleiding van oud-presentator van Studio Sport, sportspeaker en Nieuwegeiner Edward van Cuilenborg.
Tussen 13.30 en 15.00 uur zijn er clinics door de Galecop Golf School onder leiding van golfpro Margriet Kragten, demo’s met swinganalyse en wedstrijdjes waar iedereen aan mee kan doen.
Meer informatie staat op www.galecop-golf.nl