Europese Tour – Derksen, Lafeber, Luiten en De Vries in India deze week

16-02-2011-india

16-02-2011-indiaDeze week wordt in India het Avantha Masters gespeeld met 4 Nederlanders in het toernooi. Robert-Jan Derksen, Maarten Lafeber, Joost Luiten en Floris de Vries komen deze week in actie op de golfbaan van de DLF Golf and Country Club (foto).

Derksen zal de eerste twee dagen spelen met Richard Finch en David Drysdale. Lafeber gaat de baan in met Simon Wakefield en Romain Wattel, Luiten gaat zijn ronden spelen met Alvaro Velasco en Gaganjeet Bhullar en De Vries krijgt het gezelschap van Richard McEvoy en Peter Whiteford.

Robert-Jan Derksen eindigde vorig jaar als beste Nederlander in het Avantha Masters. Een laatste ronde van 70 slagen (-2) bracht Derksen’s score op 5-onder par voor het toernooi en daarmee kwam hij op de gedeelde 30e plaats terecht. Derksen steeg op de laatste dag 13 plaatsen in het klassement. Joost Luiten wist op de laatste dag ook zijn ronde onder par te eindigen. Met 71 slagen (-1) eindigde Luiten op 4-onder voor het toernooi op de gedeelde 35e plaats.

Het toernooi werd gewonnen door de Australiër Andrew Dodt

Voor vorig jaar zie: http://www.golfnet.nl/European-Tour/european-tour-derksen-eindigt-als-beste-nederlander-in-avantha-masters-dodt-wint.html