Altijd al eens een balletje willen slaan? Kom op 20 maart naar de Landelijke Open Golfdag!

17-02-2011-opengolfdag

17-02-2011-opengolfdagOp 20 maart 2011 is de eerste editie van de Landelijke Open Golfdag. Deze dag staat geheel in het teken van het kennismaken met golfen, maar ook de gevorderde golfer is welkom!

Gratis golfclinics

Op de Landelijke Open Golfdag kunt u kennismaken met golfen door mee te doen aan een van de gratis golfclinics. Tijdens deze clinics komen de basisslagen van het golfen aan bod. Een professional neemt u voor 2 uur mee om het swingen, chippen en putten te proberen. Schrijf u nu alvast in op www.beginnenmetgolfen.nl, want vol=vol!

Loop een rondje op de golfbaan met een professional

Nog niet uw GVB en toch eens een kijkje willen nemen op een golfbaan? Dat kan door met een professional een paar holes mee te lopen om te zien hoe hij zijn rondes loopt. Zo leert u op een leuke manier de golfbaan kennen door het oog van een professional!

Sla een balletje op de Driving Range

Wilt u gewoon eens een balletje slaan? Dat kan ook op de Landelijke Open Golfdag. Op de Driving Range liggen de golfballen voor u klaar! Onder het toezicht van golfprofessionals kunt u eens kijken hoe ver u een golfbal kan slaan. De professionals zullen u tips geven hoe u uw slag kan verbeteren! Kom langs en test hoe ver u kunt slaan!

Rij een rondje met een buggy op de golfbaan

Heeft u altijd al eens een golfbaan met al zijn natuurlijke schoonheid willen bewonderen? Dat kan op de Landelijke Open Golfdag! Met een van onze medewerkers zal u over de golfbaan worden gereden in een golfbuggy, zodat u eindelijk eens kunt genieten van de mooie natuur die een golfbaan biedt. Ondertussen zal de medewerker ook het een en ander vertellen over de golfbaan en over enkele wetenswaardigheden van de golfsport. Een interactieve en leuke manier om de golfbaan te verkennen!

Prijzen en acties

Daarnaast zijn er veel prijzen te winnen op de Landelijke Open Golfdag, maar nu ook al! Op www.beginnenmetgolfen.nl kunt u nu al meedoen met een prijsvraag, waarvan de prijswinnaars bekend worden gemaakt op de Landelijke Open Golfdag.

Voor de beginnende golfers is er op de Landelijke Open Golfdag een superdeal: een complete golfset van XQ-Max + een 1-2-3 golfcursus bij BurgGolf voor maar €99,-!

Informatie over golflessen en cursussen

Op de Landelijke Open Golfdag is er ook veel informatie te verkrijgen over de diverse lessen en cursussen die aangeboden worden op de deelnemende golfbanen.

Nog niet helemaal overtuigd? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en de deelnemende golfbanen: www.beginnenmetgolfen.nl

Beginnenmetgolfen

www.beginnenmetgolfen.nl

[email protected]

0900 – 28744653 (€ 0,15 p/m)