Het eerste golfnieuws

Ernie Els speelt in World Match Play Championship na geboorte van zoon

ImageErnie Els is vader geworden van een zoon. De Zuid-Afrikaan zag zich gedwongen zich terug te trekken uit de laatste ronde van het Dunhill Links Championship in St Andrews 10 dagen terug omdat zijn vrouw op het punt stond te bevallen. Els maakte gebruik van een priv?-vliegtuig om op tijd te zijn voor de geboorte van zijn tweede kind. Hij arriveerde 45 minuten voor de geboorte van zijn kind in het ziekenhuis. Els: ?Ik was werkelijk net op tijd in het ziekenhuis. Het betekent erg veel voor mij om bij de geboorte van mijn zoon te zijn en voor Liezl, mijn vrouw, natuurlijk ook. Het was net aan. Ik zou het niet anders willen.?

Els zal ondanks de recente geboorte van zijn zoon Ben deelnemen aan het World Match Play Championship in Wentworth deze week. Els won het toernooi driemaal op een rij, in 1994, 1995 en 1996.