Erik van Royen en Henrik Stenson met nieuwe ECCO Golf schoenen

Het baanbrekende golfschoenenmerk ECCO GOLF heeft een speciale editie onthuld van de ECCO S-THREE hybride schoen die zal worden gedragen door ECCO GOLF-ambassadeurs Erik van Rooyen en Henrik Stenson.

De hybride golfschoen werd oorspronkelijk aan de wereld geïntroduceerd door ECCO GOLF en ambassadeur Fred Couples, die eerder de beroemde originele GOLF STREET-schoenen droeg en wat leidde tot een wereldwijde verandering in golfschoenen.

Algemeen beschouwd als de grootste game-wisselaar in de geschiedenis van de golfschoenenindustrie, werd de originele GOLF STREET-schoen geboren uit het simpele idee dat een golfschoen zoveel meer kan zijn dan alleen een golfschoen; een concept dat de manier waarop mensen sindsdien over golfschoenontwerp hebben nagedacht, heeft veranderd.

Veel van de schoenen in de huidige ECCO GOLF-collectie, waaronder S-THREE, vertrouwen nog steeds op het bekroonde ECCO DYNAMIC TRACTION SYSTEM ™ (E-DTS ™) hybride buitenzoolontwerp voor de hele dag, dat te zien was in de originele GOLF STREET en doorstond de tand des tijds.

Een revolutionair hybride model dat prestaties op de baan combineert met stijl buiten de koers, S-THREE is een baanbrekend ontwerp dat dynamisch comfort en moderne looks levert van de tee-box tot het clubhuis en daarbuiten.

De nieuwste doorbraak op het gebied van directe injectie-innovatie, ZONAL FLUIDFORM ™ -TECHNOLOGIE, creëert een voorgevormde tussenzool met drie verschillende zachtheidzones om de juiste balans tussen demping en stabiliteit te garanderen, precies daar waar je het nodig hebt.

De hiel van de tussenzool is ontworpen voor gemiddelde zachtheid om de juiste hoeveelheid demping en comfort te garanderen, terwijl het centrale deel van de tussenzool een hogere mate van stijfheid heeft om uitstekende laterale stabiliteit te bieden tijdens de swing. De voorkant van de tussenzool wordt geleverd met het hoogste niveau van zachtheid voor uitzonderlijk loopcomfort.

Zonal FLUIDFORM ™ is een baanbrekende technologie voor ECCO GOLF en de schoenenindustrie als geheel. Dankzij het geavanceerde injectieproces met meerdere secties heeft de tussenzool van elk paar S-THREE-schoenen exclusieve kenmerken en unieke kleurovergangen tussen de verschillende secties. Dit geeft elk paar schoenen een onderscheidende uitstraling, perfect voor golfers die van een individuele stijl houden.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van dikker ECCO SOFT-leer, gemaakt in ECCO’s eigen leerlooierijen, met 100% waterdichte en ademende GORE-TEX-technologie die de voeten onder alle omstandigheden droog en comfortabel houdt.

Een dubbele laag neopreen in de kraag en hiel zorgt voor meer vulling voor extra draagcomfort tijdens de swing, terwijl ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort-technologie zorgt voor een fijn afgestemde balans tussen demping en rebound.

Het bekroonde ECCO DYNAMIC TRACTION SYSTEM ™ (E-DTS ™) buitenzoolontwerp biedt meer dan 100 tractiebalken en 800 tractiehoeken voor uitstekende grip onder alle speelomstandigheden.

S-THREE toont de toewijding van ECCO GOLF aan innovatie door middel van een reeks baanbrekende functies en voordelen, waaronder:

ZONAL FLUIDFORM ™ -TECHNOLOGIE toegepast in de tussenzool van polyurethaan die drie verschillende zones creëert met drie afzonderlijke niveaus van stijfheid

Zone 1- Comfort: Hiel van de tussenzool is ontworpen voor gemiddelde zachtheid om meer demping en comfort te garanderen

Zone 2 – Stabiliteit: het centrale deel van de tussenzool heeft een hogere stijfheid om uitstekende laterale stabiliteit tijdens de swing te leveren

Zone 3 – Flexibiliteit: de voorkant van de tussenzool wordt geleverd met het hoogste niveau van zachtheid voor gegarandeerd loopcomfort en flexibiliteit

Het creëert ook een integrale, flexibele en duurzame verbinding zonder de compromissen die gebruikelijk zijn bij conventioneel gestikte en / of gelijmde assemblages

Zeer ademend en 100% waterdicht en ademend GORE-TEX-technologie die voorkomt dat vocht de schoen binnendringt, terwijl natuurlijk vocht kan ontsnappen!