Dutch Open 2022 van 26 tot en met 29 mei op Bernardus Golf

De 102de editie van het Dutch Open wordt gespeeld van 26 tot en met 29 mei 2022 op Bernardus Golf in Cromvoirt. In overleg met de European Tour verhuist het toernooi van de overvolle maand september naar mei.

Tweede editie op Bernardus Golf in 2022
Volgend voorjaar zullen de beste golfers van Europa voor de tweede keer op rij over de prachtige fairways van Bernardus Golf in Cromvoirt lopen. De eerste editie was een doorslaand succes. De tourspelers waren lovend over het ontwerp, de faciliteiten en de kwaliteit van de nieuwe baan en de vele golffans hebben in levenden lijve kunnen genieten van internationale topsport.

Toernooidirecteur Daan Slooter is enthousiast over de nieuwe datum. “We zijn heel blij met dit laatste weekend van mei. Natuurlijk is het even wennen, maar in verband met het drukke programma van De Tour en de spelers in september hebben we in overleg met de European Tour een mooie nieuwe datum gevonden. Om te beginnen in 2022 tijdens het Hemelvaartweekend. Het Dutch Open is het grootste golftoernooi van de Benelux. Daarbij zijn we een van de oudste toernooien van de European Tour. De spelers en De Tour koesteren ons toernooi waar al meer dan een eeuw de besten van Europa strijden om de eer. Dat zal in mei 2022 niet anders zijn.”

Over het Dutch Open
Het Dutch Open 2022 wordt gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt. De 102de editie van het Dutch Open vindt plaats van 26 tot en met 29 mei 2022. Het Dutch Open is een van de oudste toernooien van de European Tour en wordt sinds 2004 georganiseerd door TIG Sports. Het toernooi wordt ondersteund door de partners KLM, ING Private Banking en TCS.

foto door Getty Images